Se fac pronosticuri legat de nume, sex, înfățișare, orice poate fi speculat. Cu un singur lucru e toată lumea de acord: prințul Harry, în vârstă de 34 de ani, va fi un tată bun.

Un tată care va avea ce să-și învețe copilul. În afară de maniere alese, pentru că e de viță nobilă, valori, prințul Harry mai are câteva atuuri în buzunar. Cum ar fi acela că știe să schieze la perfecție.

O înregistrare cu el și tatăl său, prințul Charles, din 1997, când prințul era doar un puști, a ajuns virală zilele acestea.

Harry este văzut schiind cu gura până la urechi și cu mult talent, cu o ușurință de ai spune că doar asta făcuse până la acea vârstă.

Înregistrarea, în care fratele prințului William face și mai multe trucuri, a fost realizată în Alpii elvețieni, unde tată și fiu au petrecut o săptămână, și surprinde una dintre vacanțele preferate ale lui Harry alături de moștenitorul coroanei britanice.

Din păcate, însă, a fost făcută chiar în anul în care mama sa, prințesa Diana, a murit. O înregistrare dulce-amară pentru prinț.

Vezi și În cazul copiilor lui Kate și William, pariorii au ghicit corect numele copiilor. Cum va arăta bebelușul lui Meghan și Harry și ce nume va purta, conform pariurilor

Citește și: