La 6 luni de la nașterea primul lor copil, Archie Harrison Mountbatten-Windsor,   Meghan Markle și prințul Harry se pare că așteaptă un nou bebeluș.  Dacă până acum erau doar zvonuri, ultima apariție a ducesei înlătură orice urmă de îndoială. Ducesa de Sussex și-a însoțit soțul pentru prima dată la evenimentul ‘Field of Remembrance’ de la Westminster Abbey din Londra, pentru o comemorare la monumentul soldaţilor necunoscuţi, unde au depus coroane de flori.

Meghan MarkleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

Prințul Harry participă la acest eveniment din 2013, în fiecare an, însă este pentru prima dată când a venit însoțit de soția lui. În plus, apariția lui Meghan Markle a atras privirile tuturor din cauza ținutei ducesei,  care îi lăsa la vedere o burticuță de gravidă. Meghan s-a îmbrăcat în negru, așa cum prevede regulamentul, iar deasupra a purtat un palton bleumarin, legat în talie cu o curea, ce-i punea în evidență o burtică rotunjoară, ceea ce i-a făcut pe toți cei prezenți să-și dea coate. Mai mult, Meghan și-a tinut aproape tot timpul mâinile pe burtică așa cum a făcut și în timpul sarcinii cu micuțul Archie.

Ducii de Sussex au declarat în repetate rânduri că își doresc doi copii și se pare că s-au grăbit să-și împlinească visul. Și asta, din pricina vârstei lui Meghan, care are deja 38 de ani, iar o sarcină mult mai târzie va avea și complicații mai mari.

 

„Cred că Meghan va avea un bebe foarte curând. A. Pentru că ceasul ticăie. B. Pentru că vrea să aibă cel puțin doi copii. C. Ați observat că în timpul ultimului turneu din Africa și-a legat aproape fiecare ținută în fața abdomenului încercând să se acopere? Ar putea fi cu adevărat însărcinată? Dacă da, vor fi nevoiți să-și numească bebele Angola’, a declarat și Paul Burrell, fostul majordom al prințesei Diana,  în cadrul unui interviu amplu pentru publicația Life & Style.

„Cred că Meghan Markle este deja însărcinată pentru a doua oară’, „Ok, o spun acum..Meghan Markle este însăricnată din nou și va naște anul viitor tot în luna mai’, au fost și câteva dintre comentariile fanilor.

Citește și: