Lidia Buble a explicat că a fost nevoită să se mute la Deva pentru a avea grijă de părinții ei. Deși s-a întors în București, se pare că relația ei cu matinalul de la „Neatza cu Razvan și Dani” nu este tocmai una roz. Au apărut informații că acesta ar fi fost surprins la ușa unei frumoase roșcate căreia i-a dus mâncare la pachet, iar după întoarcerea în București, Lidia a apărut în emisiunea acestuia. Dar amândoi păreau distanți și parcă stânjeniți.

 

Lidia Buble a iesit cu feteleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

 

 

Deși au încercat să pară tot un cuplu în fața telespectatorilor, după câteva zile Lidia a șters de pe contul ei de Instagram toate pozele cu iubitul ei. Cei doi au ezitat să dea declarații pe marginea acestui subiect și nu au confirmat că nu ar mai fi un cuplu.

Cu toate acestea, Lidia se pare că încearcă să se distreze cât mai mult în această perioadă. Aceasta nu se ascunde  și chiar  a fost surprinsă alături de o prietenă și de sora ei, Lorena, la o terasă din București, unde s-au întâlnit cu mai mulți prieteni. Lidiapare că s-a distrat de minune. Evident, Răzvan a fost marele absent al serii și nu și-a făcut deloc apariția lângă cea care îi este parteneră de viață de cinci ani de zile, aceasta fiind încă o dovadă că cei doi nu ar mai forma un cuplu.