S-au iubit 9 ani cu pasiune: Lia Bugnar (53 de ani) și Anghel Damian (31 de ani) au trăit o iubire în care nu au lăsat gura lumii să intervină, chiar între ei era o diferență de vârstă de 23 de ani.

Priveau acea diferență cu detașare și nu se sfiau să vorbească despre asta. „Anghel e mai deștept decât mine și, de multe ori, mai matur. Uit mereu că suntem născuți la așa distanță încât e de mirare că suntem contemporani. Oamenii care șușotesc că așa ceva nu se cuvine nu trebuie să înțeleagă nimic. Pot șușoti în continuare dacă șușotitul îi binedispune”, declara Lia Bugnar despre relația lor, cu ceva timp în urmă.

Iar acum când relația lor a luat sfârșit și Anghel Damian a pornit la drum într-o altă idilă alături de Theo Rose (25 de ani), Lia Bugnar pare că suferă cumplit.

După ce în urmă cu mai puțin de o săptămână a atacat-o subtil pe Theo Rose în cadrul unui interviu, spunând că „nu are experiență” ca actriță, acum, Lia a postat pe pagina sa de Instagram un video, un straniu beauty tip din care reiese că în ultima vreme obișnuiește să verse multe lacrimi.


„Ia uite domne, că era să mă culc fără să vă dau beauty tip-ul din seara asta. Uit mereu că sunt acest influencer de frumusețe și că voi practic nu puteți face o mișcare fără să-mi urmați mie sfaturile. Știm toți că există o grămadă de creme care îți promit tinerețe veșnică și care costă o grămadă de bani.

Cu toții ne-am mai aruncat câteodată și am investit în câte o cremă din asta. După ce te dai cu disciplină vreo 10 zile renunți pentru că vezi că nu se întâplă nimic, eventual îți mai ies și niște bube pe față de la ele.

E, eu am descoperit o metodă ieftină și fenomenală care chiar funcționează: lacrimile. Lacrimile sunt senzaționale pentru ten. Hidratează față (…), au sare, sunt foarte bune lacrimile pentru ten.

Și nu știu cum se face, coicidență asta fericită, că după 50 de ani ai foarte multe motive să plângi. Da, practic mai au un mare avantaj lacrimile. Dar nu are rost să vă păcălesc.

Nici lacrimile nu au cum să te facă să arăți mai bine. Dar îți dau o scuză: arăți rău pentru că ai plâns”, spune ușor ironic în videoul postat Lia Bugnar cu ochii aproape în lacrimi.

Citește și: Ce a putut să spună Lia Bugnar despre Theo Rose, rivala care „i-a furat” iubitul. Au ieșit scântei în triunghiul amoros al momentului

xCum arăta Lia Bugnar când avea vârsta lui Theo Rose și lucra ca manechin: „Eram de o pudoare exacerbată”. Cea mai îndrăzneață poză din tinerețea actriței