Cântăreața în vârstă de 52 de ani ar putea spună oamenilor că nu trebuie să se lase păcăliți de bijuteriile pe care le portă, dar se pare inelul nou cu diamant pe care-l poartă cum pe degetul inelar nu este altceva decât un inel de logodnă.

*EXCLUSIVE* Is Jennifer Lopez engaged to Ben Affleck?!SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7J Lo și fiica ei Emme au fost surprinse recent de paparazzi cumpărând mobilă, iar detaliul care a atras imediat atenția a fost inelul uriaș purtat de divă pe inelarul stâng.

Dacă este într-adevăr un inel de logodnă, acesta marchează încă un semn uriaș în relația celor doi, care s-au logodit pentru prima dată în urmă cu aproape două decenii, se îndreptă de data aceasta către altar.

Actorul Ben, în vârstă de 49 de ani, și Jennifer – cuplu numit adesea de fani Bennifer – au rupt inițial logodna în 2004, însă au revenit asupra poveștii lor de dragoste anul trecut.

De altfel, după mult mediatizata împăcare a celor doi. Ben Affleck mărturisea că nu mai are de gând să o piardă pe Jennifer.

Citește și: Probleme în Paradis? Ben Affleck a reușit să o supere pe Jennifer Lopez! Cu ce a înfuriat-o pe artistă

xJennifer Lopez a atras toate privirile cu pantofii creați de două românce