Smiley a postat pe social media și o fotografie de grup în care apare alături de rudele lui, însă Gina lipsește, acest lucru sugerând că ea este aceea ce a realizat poza.

Dovada că Gina Pistol și Smiley au planuri mari de viitorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Mai mult, Smiley a și filmat câteva momente petrecute alături de familie, iar în filmuleț se poate vedea cum Gina este implicată și ea în pregătirea mesei, alături de mama iubitului său. Aceasta este cea mai bună dovadă că  lucrurile sunt foarte serioase între ei, iar cei doi au planuri mari împreună. Vedeta Antena 1 face deja parte din familia artistului, fiind primită cu brațele deschise de părinții lui Smiley, cu care se pare că are o relație foarte bună.

„Ne era dor de îmbrățisările lor, de mâncarea de la mama și bunica, de vorbele de duh ale tatălui nostru, de bucuria de a fi împreună! Ce zi minunată!”, a fost descrierea aleasă de Smiley pentru poza în care apare alături de rudele lui.

 

Smiley și Gina Pistol au avut o relație extrem de discretă, în primii ani ținându-și relația secretă, însă acum nu mai este cazul! Cei doi au recunoscut că trăiesc o poveste de dragoste superbă și că locuiesc împreună de ceva timp.

Frumoasa prezentatoare chiar i-a făcut și o declarație superbă de iubire în direct artistului, fiind invitată în emisiunea lui de pe o platformă online, în care îi mărturisea public că îl iubește. În plus, cei doi s-au sărutat în fața camerelor de filmat și u ar fi exclus ca în curând să auzim clopote de nuntă.

Cel puțin Gina a declarat de mai multe ori că își dorește foarte mult un copil. Astfel, într-un nou interviu pentru un tabloid, Gina a dezvăluit că așteaptă să fie cerută în căsătorie și că va vrea să ia numele iubitului ei, după ce vor merge în fața altarului. Astfel, îndrăgita blondă se va numi Maria, dacă se va căsători cu Smiley.

„Dacă bărbatul meu mă cere de soaţă, înseamnă că o să-i port numele. Cred că unul dintre lucrurile pe care omul de lângă mine le preferă este că am simţul umorului. Sunt mai glumeaţă de fel. Tot timpul fac glume… mai tâmpite, mai puţin tâmpite. Dar să spunem că eu sunt o femeie pasională”, a spus Gina Pistol.