Născută Szeifert, pe 7 februarie 1977, Brigitte s-a lansat în lumina reflectoarelor ca fotomodel, în Timișoara, iar fizicul și frumusețea au ajutat-o să își adjudece, în urmă cu 20 de ani, titlurile de „Top Model România” şi „Top Model of the World”.

“Dosarul” lui Brigitte Pastramă. Secrete din trecut, iubiri și scandaluri

Primul soț i-a murit la doar 39 de ani

În anul 2002 avea să trăiască prima tragedie din viața ei. A rămas văduvă, după ce soțul ei, Octavian Sfăt, a murit în urma unui infarct, la doar 39 de ani. Brigitte s-a trezit moștenitoare peste un imperiu financiar, compus din două cluburi, un hotel în construcție, un restaurant și două case, una la Timișoara, alta la Arad. De aici au început alte probleme.

În 2003 a fost arestată pentru complicitate la lipsire de libertate şi la tâlhărie, după ce, cu ajutorul altor trei persoane (între care Marcel Olteanu, de 33 ani, domiciliat în Germania, Marius Ovidiu Torj, de 32 ani, domiciliat în Austria), l-a sechestrat în biroul ei pe managerul unui club din localitate şi l-a obligat să-i dea cinci mii de euro, în contul unei pretinse datorii. Ea a fost condamnată de judecători la 3 ani și jumătate de închisoare, fiind eliberată condiţionat pe 5 septembrie 2006, scrie Adevarul.ro.

brigitte-tinerete-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Pe al doilea soț l-a cunoscut în pușcărie

Telenovela vieții ei a continuat și în pușcărie. Printre cei închişi pentru că a participat la sechestrarea managerului de club s-a aflat şi Ovidiu Torj, omul cu care avea să se căsătorească şi cu care a făcut-o pe Sara, acum în vârstă de 14 ani. Brigitte mai are un băiat de 21 ani, Robert, din prima căsătorie, cea cu Octavian Sfăt. Comandantul Penitenciarului de la Timişoara de la acea vreme, Ioan Bălă, i-a permis brunetei să predea aerobic şi fitness colegelor de suferinţă, dar și să vopsească roz celula în care a fost închisă. Perioada de detenție a fost marcată și un interviu pentru revista Playboy și, ulterior, de un pictorial pentru revista “iepurașului cu papion”.

Ilie Năstase, al treilea soț, a fost salvatorul lui Brigitte. Au divorțat în 2018

În 2010, în viața lui Brigitte apare salvatorul Ilie Năstase. În plin proces de custodie cu Ovidiu Torj, Nasty i-a oferit protecție și sfaturi, iar din vara lui 2010 au devenit un cuplu. „Prima dată am văzut-o la emisiunea «Acces Direct», unde s-a dus cu probleme legate de o casă. Atunci i-am trimis un SMS, prin care am spus că vreau să o ajut. Am ştiut înainte să o caut cine este. Nu mă interesează trecutul ei. Nu putem trăi din amintiri. Ştiu că a făcut puşcărie nevinovată. Multă lume păţeşte aşa ceva în România”, declara atunci Ilie Năstase.

În 24 mai 2013, Ilie și Brigitte au depus actele de căsătorie la Direcţia de Evidenţă a Persoanelor Timişoara, iar trei săptămâni mai târziu au spus “Da” la Primăria Timișoara. Pentru Brigitte a urmat cu adevărat o viață de prințesă, însă visul frumos s-a terminat în septembrie 2018, după un scandal uriaș din cauza “blondei Cici”, o femeie cu care Ilie a fost surprins în fotografii tip paparazzi.

Cu doi ani înainte de divorț, bruneta a trăit și necazuri legate de sănătate. Medicii au anunțat-o pe Brigitte că are două tumori la plămâni și că se impune o intervenție chirurgicală, pe care vedeta a realizat-o în septembrie 2016, la Viena.

Cu al patrulea soț, Florin Pastramă, căsnicie presărată de scandaluri

De Florin Pastramă, al treilea bărbat de care divorțează, Brigitte s-a îndrăgostit la “Ferma vedetelor” (PRO TV), în 2019. S-au căsătorit foarte repede, după doar 4 luni de relație, iar căsnicia lor nu a fost scutită de certuri violente. De altfel, acesta este și motivul invocat de Brigitte pentru despărțirea de Florin. „Am trăit trei ani de zile în mocirlă, o sa divorţăm la notar, nu avem de împărţi, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică”, a declarant bruneta, pentru Click!.

Citește și: Brigitte divorţează de Florin Pastramă. Bruneta a spus și care este motivul: ”M-am săturat să…” E a doua oară când trece printr-o astfel de situație cu un soț

Citește și: Brigitte Pastramă: ”Eu toate operațiile pe care mi le-am făcut, le-am făcut pentru bărbații de lângă mine!”. Ce operații estetice are și cât au costat