Acesta își sărbătorește astăzi ziua de naștere, iar Dani Oțil a fost cel care i-a făcut o urare în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani. Iată ce a mărturisit prezentatorul TV!

Potrivit matinalului, înte el și fratele lui nu a fost o relație tocmai strânsă încă din copilărie. Lucrurile s-au schimbat, însă, iar prezentatorul TV recunoaște că își admiră mult fratele.

Dani Oțil a făcut o serie de dezvăluiri în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1 și i-a făcut și o urare fratelui său cu ocazia aniversării sale. Prezentatorul TV a mărturisit că preferă să nu vorbească despre fratele său deoarece acesta nici nu se uită la emisiune.

„Azi e ziua lui frate-miu. Eu nu-i spun niciodată „La mulți ani!” lui frate-miu (în emisiune – n. red.) pentru că nici nu se uită la emisiune, nici nu știu dacă știe că mă ocup cu asta.

Mulțumesc că m-ai bătut în clasa a 5-a ca să nu mai fumez. Deci, la mulți ani!

După mi-am dat seama că frate-miu este aceeași zodie ca Ramona, d-aia ne înțelegem așa prost. Noi am avut o relație deschisă, atât de deschisă încât unul a trebuit să plece și asta că m-a adus aici la televizor.”, a declarat Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

dorin-otilSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Cum se înțeleg cei doi

Dacă acum au o relație bună, în copilărie lucrurile nu stăteau așa. Dani Oțil povestea că nu se înțelegeau deloc, motiv pentru care abia puteau locui împreună.

”Eu cu frate-miu eram… eu nu ştiu cum am putut să rezistăm în aceeaşi cameră fără să ne omorâm. După, relaţia s-a super sudat.

E cu patru ani mai mare. Eu nu sunt prieten cu frate-miu pe Facebook. Ce oi fi eu aşa sălbatic? (…)

Ar trebui măcar să îi accept cererea de prietenie. Pentru mine, el a făcut cele mai importante lucruri în viața mea. El m-a învățat să fumez, el m-a bătut să mă las!”, spunea Dani Oțil.

Recunosc, mi-a luat-o înainte!”

Dorin este „om la casa lui”, căsătorit și cu copil. A ”furat startul” și și-a întemeiat familia înainte de mai celebrul său frate.

Prezentatorul a explicat că a lipsit de la botezul nepoatei sale, „pentru că nu era pregătit mental”, alegând să participe la un concurs organizat în Sinaia, dar că așteaptă cu nerăbdare botezul următorului nepot. „Nu am fost pregătit mental și o aștept pe a doua. Eu plâng în biserică. Am plâns la nuntă. Nu am putut să mă duc, pentru că am avut etapă la Sinaia”, a povestit Dani Oțil.

Chiar dacă este fratele mai mic, se pare că Dani a jucat, la rândul său, un rol important în viața lui Dorin Oțil, pe care îl descrie ca fiind un om harnic și priceput la toate. Dani a povestit că s-a luptat din greu să îl convingă să plece din Reșița și să se mute la Timișoara.

„Dorin este opusul meu! Este harnic și priceput la toate. M-am chinuit mult să-l mut la Timișoara pentru că simțeam că se irosește în Reșita. Conducea un Oltcit și avea un slariu mediocru. Acum și-a luat casă din salariul lui, mașină și s-a însurat. Recunosc, mi-a luat-o înainte”, spunea Dani Oțil la un moment dat, pentru Fanatik. Între timp, l-a ajuns și Dani din urmă, devenind, la rândul său, soț și tată.

Vezi și Fiul lui Dani Oțil învață să înoate, la nici măcar 10 luni! Ce încântat e cel mic de apă! Imagini fabuloase!

Citește și:

Vasile Șeicaru a trecut printr-o operație complicată în Franța. Cum se simte acum artistul

Interviu EXCLUSIV Theo Rose: ”Simt că traveresez cea mai frumoasă perioadă a vieții mele!”