De-a lungul timpului, cântărețul și-a făcut o serie de intervenții estetice care i-au schimbat fizionomia. Implant de păr, fațete dentare, operație la nas, acid în buze pentru volum, botox în ridurile de pe frunte și de la colțul ochiului, contur pentru mandibulă.

Un metrosexual prin definiție, Dorian Popa este cunoscut pentru atenția pe care o acordă imaginii sale, un împătimit al sălilor de fitness, dar și un abonat al clinicilor și saloanelor estetice. Nu este zi în care cântărețul să nu posteze vreun video cu mușchii pe care și-i încordează la sală sau în baie.

Dorian Popa are două implanturi de păr și de barbă. Prima dată a apelat la medic în 2016, apoi în 2020. Părul din zona frontală i-a căzut și a mai fost nevoie de încă un implant în zona respectivă, pe care l-a făcut la 4 ani distanță. Prima dată i s-au implantat 4.000 de fire de păr și a durat 7 ore, a doua intervenție a durat patru ore, relatează Click!.

„Intervenția a durat 4 ore. Prefer să previn în loc să ajung în situația în care să repar. Am umplut un pic tâmplele și mi-am făcut conturul mult dorit încă de mic… o frunte din aia dreaptă ca să pot să port părul scurt și să arate senzațional”, a spus Dorian Popa pe InstaStory!

În 2017, Dorian Popa și-a pus fațete pe toți dinții. O procedură stomatologică destul de scumpă, având în vedere că prețul unei singure fațete este între 300 și 600 de euro, în funcție de clinică. Se pare că în timp acestea s-a dezlipit și i-au mai căzut, așa că anul trecut, în 2021, a trecut din nou pe la dentist pentru a-și pune altele, mai mari și mai albe. Tot anul trecut, la final de septembrie, el și-a făcut și o rinoplastie, o operație estetică la nas.

Și tot anul trecut și-a făcut mai multe intervenții non invazive la față. Ridurile din zona ochilor, cele de pe frunte au dispărut, însă el și-a mărit și buzele cu acid hialuronic și și-a conturat linia mandibulară, ca să fie mai masculin.

„În ceea ce privește mandibula, vom augmenta conturul mandibular, pentru a avea o mandibulă mai puternică, mai masculină”, a transmis medicul estetician la care a apelat vedeta.

„O să facem puțin botox în jurul ochilor, foarte discret la frunte, să estompăm, o să și ridicăm, fără să avem pomeți de păpușică. O să dăm puțin volum”, a spus Dorian Popa.

Totalul acestor intervenții ar fi de peste 40.000 de euro, însă cel mai sigur acestea au fost realizate în sistem barter.

Așadar, Dorian Popa are: 2 implanturi de păr, 2 intervenții de fațete, rinoplastie, acid în buze și botox la frunte și conturarea mandibulei. Toate însumează peste 50.000 de euro.

Vezi și Dorian Popa, noi probleme de sănătate. Cântărețul ar putea fi operat din nou

Citește și:

Micutzu a slăbit 50 de kg: ”Aveam aproape 170 kg!”

În imaginile pe care le postează pe Instagram, trupul său e fără de cusur. Dar iată cum arată cu adevărat JLo, în costum de baie