Artistul, care nu a început 2022 în cea mai bună formă, le-a spus fanilor de pe Instagram că a moștenit de la tatăl său o problemă cu amigdalele, iar acestea îl deranjează destul de tare, mai ales la primele ore ale dimineții. Artistul a mers iar la doctor, acolo unde i s-au făcut mai multe investigații. “Eu am o amigdalită cronică, moștenită de la tatăl meu, Dumnezeu să-l odihnească! N-am moștenit terenuri, n-am moștenit case, n-am moștenit mașini, am moștenit niște amigdale cât pumnii! Până la urmă, trebuie să ne descurcăm cu ce avem de la Dumnezeu!”, a spus Dorian Popa pe canalul lui de Youtube.

După ce artistul își va face analizele, medicul său va decide dacă trebuie ca amigdalele să-i fie scoase. Operația nu e una lipsită de riscuri.

”După ce vom face aceste analize, medicul va decide dacă sunt sau nu apt să scoatem amigdalele”, a mai spus Dorian Popa.

Artistul a avut probleme și cu urechile

Tot la ORL a ajuns Dorian Popa și în 2021, atunci când a încercat să se curețe în ureche cu un bețișor, însă acest lucru i-a cauzat mari probleme. El a ajuns de urgență la spital, după ce a început să-i curgă sânge din ureche.

Atunci el a aflat că bețișorul era să-i perforeze timpanul, iar din acel moment a decis să aibă mare grijă și să elimine cu desăvârșire bețișoarele de urechi din casă.

”Mi-am băgat un bețigaș din ăla în ureche – eu nu mă curăț de obicei cu ele, că știu că sunt de rău augur, dar m-am bălăcit în piscină și am zis să nu rămână apă acolo. De la Dumnezeu a fost. Mi-am băgat în ureche și m-am lovit foarte tare, eram aproape să-mi sparg timpanul, norocul meu e că Dumnezeu m-a dus la doctor, am reușit să rezolv, e totul ok. Am reușit să lovesc mânerul ciocănelului, a fost la câțiva milimentri de timpan, îi mulțumesc lui Dumnezeu”, a spus Dorian Popa la Antena Stars.

Vezi și Dorian Popa a fost supus unei operații. Primele declarații, chiar de pe patul de spital

Citește și:

Îl recunoști? A jucat într-unul dintre cele mai populare seriale ale ultimilor ani, dar dacă-l vezi pe stradă știi despre cine este vorba?

Elena Chiriac, probleme de sănătate înainte de Survivor: „Asta este încă o lecție pentru mine”