Vloggerul a ajuns de urgență la spital, la camera de gardă a Spitalului ORL Panduri, după ce a făcut o greșeală care ar fi putut să îl coste scump.

După cum a dezvăluit el pe rețelele de socializare, totul i s-a tras de la bețișoarele de ureche. Ce a pățit el i s-ar putea întâmpla oricui, pentru că mai toată lumea folosește așa ceva pentru a-și igieniza urechile. Prin urmare, Doarian Popa a tras un semnal de alarmă chiar din spital.

”Aviz amatorilor, nu vă băgați bețigașe în ureche indiferent de ce vă spune creierul.

Am făcut-o lată, îmi curge sânge din urechea asta. Sunt la ORL. Sângerarea nu se poate opri, am dat cu bățul de mânerul ciocănașului, la milimetri de timpan”, le-a spus Dorian Popa fanilor de pe Instagram.

Dorian Popa s-a lansat în imobiliare

În ciuda acestui incident, care arată cât de vulnerabili sunt oamenii în general, indiferent de statut, Dorian Popa o duce bine. Pandemia a afectat puternic întreaga planetă, iar numeroase afaceri au înregistrat pierderi considerabile. Însă nu e și cazul lui Dorian Popa.

După ce și-a construit propria casă, în care a investit peste 300.000 euro, Dorin Popa s-a lansat în imobiliare. Artistul plănuiește să ridice un întreg cartier, chiar în Domnești. Astfel, este gata să dea drumul la lucrările pentru „Hâtz Residence”, un cartier rezidențial pe care îl va construi chiar lângă propria casă. A cumpărat mai multe terenuri și este gata să dea drumul la treabă.

„De săptămâna trecută și până astăzi acest dosărel a ajuns la valoarea de 70.000 de euro. L-am luat direct de la vânzătorul celui de-al doilea teren, astăzi, în Domnești, lângă casa mea, în vederea începerii construirii cartierului Hâtz Residence”, a spus Dorian Popa în unul din vlog-urile sale.

Vezi și Dorian Popa, de urgenţă cu mama la spital. Ce a păţit mama acestuia: ”Domnul doctor a zis…”

Citește și:

Gabriela Cristea, pe mâinile medicilor esteticieni. Ce intervenție și-a făcut vedeta și cum arată acum: ”Da, am făcut o astfel de intervenție”

Alexia Eram, expoziție de „pătrățele” la mare. Ce abdomen lucrat are fiica Andreei Esca! Dar ce ”costum urât”!