„Norocoşi noi că ne-a dat Dumnezeu vibe-ul ăsta extraordinar, că mamişor este un zâmbet toată. Problema e că ea e un zâmbet, dar în interiorul ei se află o piatră de 14 mm.

Mulţumim din suflet domnului doctor urolog Dan Bădescu, şef de secţie urologie, Spitalul Panduri, din suflet mulţumim pentru că a fost acolo alături de noi.

Mamişor voia să rezolve problema peste două săptămâni, că are o nuntă, doar că domnul doctor a zis: „Nu, sâmbătă, asta dacă vreţi să mai ajungeţi la nuntă’.

Ca să nu mai zic cât o cert zilnic pentru că nu bea apă. Piatra a coborât pe ureter”, a povestit Dorian Popa pe o reţea de socializare.

Dorian Popa, despre mama sa: ”Ea este o super eroină”

Dorian Popa este extrem de atașat de mama sa, după ce tatăl lui i-a părăsit când el avea 14 ani. „Nu aș vrea să fac o dramă din asta, nu aș vrea să o fac pe mama să lăcrimeze în fața televizorului. Ea este o super eroină, a reușit să crească doi bărbați, așa cum ai spus mai devreme. Fratele meu este medic în Germania, medic cardiolog la un spital de renume.”, declara Dorian Popa la un moment dat pentru Sinteza Zilei.

Mama lui Dorian Popa a lucrat 15 ani în trupa Teatrului Liric, iar apoi a devenit profesoară de canto la Colegiul Național de Arte Regina Maria din Constanța. Chiar dacă nu i-a fost ușor, mama lui Dorian Popa a ținut loc și de mamă și de tată pentru cei doi fii ai săi și a ținut foarte mult ca băieții ei să aibă o educație bună.

Dorian Popa a terminat Academia de Studii Economice, Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune, iar mai apoi a început filmările la telenovela fenomen Pariu cu viața.

Fratele său, Ciprian, este cu 2 ani mai mare decât el, a terminat Facultatea de Medicină, trăiește în Germania și este de meserie medic cardiolog.

Vezi și Dorian Popa a ajuns de urgență pe mâna medicilor! Totul i s-a tras de la obsesia lui de a arăta bine

Citește și:

Interviu EXCLUSIV Marius Manole: ”Mi-ar fi plăcut să dezvolt o formă incipientă de egoism”

Alessia, fiica cea mare a lui Ilie Năstase, tatuaj în onoarea tatălui ei, desenat chiar de ea! Cum arată ea la 18 ani