Ei bine, operația avut loc astăzi și s-a desfășurat cât se poate de bine, astfel încât cântărețul a făcut și primele declarații, chiar de pe patul de spital.

Dorian-popa-dupa-operatieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

După cum chiar el și-a informat fanii, artistul a avut nevoie de o operație pentru deviație de sept. În niciun caz nu a fost un moft. De altfel, după cum punctează însuși Dorian Popa, forma nasului nu a fost schimbată, iar nasul e la fel de ”mare” ca și până acum.

”Nu am avut nicio rinoplastie, nu îi schimbăm forma, că mie îmi place așa mare”, spune el, mai în glumă, mai în serios, arătându-și nasul de sub pansament.

Artistul le arată fără sfială fanilor tot, inclusiv bucățile de cartilaj pe care medicii le-au îndepărtat.

Dorian Popa și-a ținut fanii la curent cu tot. La un moment dat, după ce a părăsit spitalul, chiar la volanul bolidului său, acesta recunoaște că primele trei Instastory nici nu știe cum l-a făcut, pentru că nu ține minte nimic. Cel mai probabil încă era sub influența anestezicului.

Vezi și Dorian Popa, de urgență la spital. Ce a pățit artistul și ce i s-ar putea întâmpla oricui: ”Aviz amatorilor, nu vă băgați… Sângerarea nu se poate opri”

Citește și:

Catinca Roman, despre viața ei de mamă singură: ”Sarcina a fost întâmplătoare, nu a fost programată”. De ce fiica ei a crescut fără tată

Fotografia băiețelului Danei Nălbaru și a lui Dragoș Bucur care i-a încântat pe fani. Micuțul Kadri e ireal de frumos!