Din fericire, însă, totul a fost rezolvat, după cum a anunțat chiar el. A avut însă ceva de învățat din această pățanie, totul pornind de la obsesia sa de a arăta bine și de a fi sexy.

Dorian Popa este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din showbiz-ul românesc și un bărbat pe care multe femei îl cataloghează ca arătând cel puțin ”bine”.

Recent, Dorian Popa le-a dezvăluit fanilor pe contul său de YouTube că se confruntă cu o problemă de sănătate. Mai mult, chiar a ajuns de urgență pe mâinile medicilor.

În urma unor anaize, artistul a primit un verdict neașteptat: chisturi pe piept. Două la număr.

Potrivit spuselor sale, cântărețul a crezut inițial că sunt puncte de grăsime.

„Am două lucruri pe piept.

Le-am anihilat, dar nu am reușit să rezolv situația, dar domnul doctor face magie. Ce sunt oare? Domnul doctor spune că pot apărea și de la firul de păr pentru că eu mă epilez cu lama, în niciun caz de la bătrânețe, așa cum am zis eu”.

Totul a început de la obsesia mea”

După ce i-au fost îndepărate cele două chisturi cu laserul, Dorian Popa a oferit noi detalii despre starea sa de sănătate, spunând că totul a început de la obsesia lui de a fi mereu epilat.

„Gata, fratele este complet vindecat, am rămas puțin ciupit și am și un plasture.

Nu sunt puncte de grăsime cum credeam eu, înțeleg că sunt mici chisturi care se formează din cauza firelor de păr care nu reușesc să străpungă pielea și atunci se cicatrizează, motiv pentru care se formează aceste chisturi.

Eu nu vă mint, ăsta sunt. Mă bucur că am făcut și asta, că nu mă simțeam bine în pielea mea că știam că am chestii de corectat, plus că nu e bine să le expun la soare”, a mai spus el, fericit că a trecut peste această problemă.

Vezi și Ce spune Dorian Popa despre relația sa cu Dumnezeu: ”Sunt, de multe ori, copleșit de traseul pe care Dumnezeu l-a ales în viață pentru mine”

Citește și:

Vă mai amintiți de Raluca de la Angels? Este mama a cinci copii

Cum arată Raluca Pastramă după divorțul de Pepe?