Joi seară, de la 20:30, sezonul cu numărul zece al celui mai urmărit serial de comedie din România, Las Fierbinți, continuă cu peripeții de comedie.
Dorel descoperă, în urma unor investigații ORL, că are nas de… câine! Acesta le va demonstra consătenilor abilitățile sale de a amușina bani sau obiecte pierdute. Mai mult decât atât, simțul dezvoltat al mirosului îl va lansa în afaceri, Dorel luând decizia de a lansa un parfum care-i poartă semnătura.

Celentano e măcinat de povara talentului

În același episod, Celentano ia din nou decizia de a părăsi Fierbințiul, din cauză că s-a săturat de tot ce se întâmplă în viața sa. Mai exact, demonii care-l macină pe interior și luptele interioare pricinuite de povara talentului îl călăuzesc spre un destin mai bun.

Antrenament la simulări actoricești

Imediat după aceea, de la 21:30, Atletico Textila continuă seara comediei. Antrenorul Traian va lua taurul de coarne, încercând să găsească o nouă tactică de a câștiga meciurile de fotbal. Acesta îi va lua pe băieți la un antrenament de fotbal serios, în care vor învăța simulări și trucuri actoricești. Pentru a desemna cel mai bun jucător care va simula în meciul următor, Traian va organiza un concurs cu juriu, dar și cu note!

Credit foto: Pro Tv