Ana Maria Dragomir, soția actorului, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos pe data de 16 august, în mare secret. Mihai și Ana au fost foarte discreți și să se bucure doar ei de marele eveniment, fapt pentru care au decis să nu împărtășescă vestea. Însă,  „Dorel” a fost dat de gol de prietenii lui.

Într-un interviu, pentru emisiunea lui Măruță, Mihai a vorbit pentru prima dată despre copil și despre ce nume a ales pentru el.

Citește și: Mihai Petre a devenit tătic pentru a doua oară. Anunțul a fost făcut de juratul de la „Românii au talent” în urmă cu puțin timp. Primele imagini cu fetița

Mihai Raiț s-a căsătorit în 2017

„Sunt foarte bine, sunt odihnit, nu am cearcăne, nu am nimic. (…)În fiecare zi am filmare de la 7, iar noaptea dorm acasă,  lângă soție, lângă copil, n-am treabă. El doarme de rupe. Când se trezește noaptea, mă ridic, n-am probleme.  Am schimbat scutece, i-am făcut băiță. Am ales numele  Alexandru Mihai pentru el”,  a declarat actorul.

Actorul a sărbătorit fericitul eveniment cu colegii săi de platou, iar unii dintre ei au glumit afirmând că micuţul ar putea primi chiar numele Mihai Bobonete. Mihai Raiţ Dragomir şi Ana Maria s-au căsătorit în anul 2017.

Citește și: