„În această seară, Prima Doamnă și cu mine am fost testați pozitiv la COVID-19. Vom începe carantina și recuperarea imediat. Vom trece prin asta împreună”, a scris Donald Trump, pe Twitter, în noaptea de joi spre vineri.
Președintele și soția sa rămân izolați la Casa Albă, iar medicul personal al lui Trump a anunțat că starea acestuia este bună.


„După ce prea mulți americani au trecut prin asta în acest an, președintele și cu mine vom intra în carantină acasă, după rezultatul pozitiv la COVID-19. Ne simțim bine. Am anulat toate evenimentele din perioada următoare. Aveți grijă să fiți în siguranță și vom trece cu bine prin această încercare”, a anunțat și Melania Trump pe Twitter.

Donald Trump a avut ultima apariție publică joi după-amiază, după ce s-a întors de la o strângere de fonduri din New Jersey. Potrivit CNN, nu prezenta simptome ale COVID-19, dar nu s-a mai oprit să vorbească cu reporterii prezenți la Casa Albă.


Deocamdată este neclar dacă infectarea lui Donald Trump cu coronavirus va afecta a doua dezbatere cu Joe Biden, care este programată pe 15 octombrie în Miami, Florida. Alegerile prezidențiale din SUA sunt programate pe data de 3 noiembrie 2020.

Soții Trump și-au făcut testele după ce consiliera președintelui  Hope Hicks (31 de ani), a fost depistată pozitiv la coronavirus.
Ea a călătorit marți cu președintele, la bordul Air Force One, la dezbaterea electorală pe care a avut-o miercuri cu Joe Biden în Cleveland, Ohio. De asemenea, Hicks a mers cu Trump în Minnesota pentru un miting de campanie în aceeași zi.

Anunțul lui Trump a îngrijorat multă lume, având în vedere că președintele american se încadrează în categoria de risc, având în vedere că are 74 de ani și este obez.

Citește și:

Interviu EXCLUSIV Cristina Joia (Visuri la cheie): ”Casa devine o extensie a sufletului nostru”

E însărcinată. Prima imagine cu burtica de gravidă