Președintele american e nemulțumit de articole din presa britanică, ce susțineau  că prințul Harry l-a evitat după ce i-a jignit soția. Deși în fața jurnaliștilor britanici a negat că a jignit-o pe Meghan, acum acesta a recunoscut că a spus de ducesă că a fost obraznică și rea cu el.

 

Trump i-a povestit lui Piers Morgan, în cadrul emisiunii ”Good Morning Britain”,  că Meghan ”a fost obraznică cu mine și este ok să fie așa, pentru Piers Morgan, dar a precizat că nu a vrut să o jignească.

Donald Trump a negat că prințul Harry l-a evitat

„Nu am vrut să spun despre ea că este obraznică, am spus că a fost rea cu mine. Și este OK ca ea să fie rea cu mine, dar nu este bine ca eu să fiu rău cu ea și nici nu am fost. Știi ce?”, a continuat el. ”Ea face o treabă grozavă, sper că se bucură de viața ei… Cred că este foarte drăguță”, a concluzionat Trump.

Meghan a decalrat înainte de alegeri că  Donald Trump este ”misogin” și ”conflictual” și că se gândește serios să părăsească America  dacă acesta este ales președinte, ceea ce a și făcut. .

 

Însă, de data aceasta Trump a spus că nu e adevărat că Harry l-a evitat la recepția de la Palatul Buckingham. ”Nu, nu, nu, din contră. De fapt, Harry a petrecut mult timp vorbind cu Ivanka și familia mea. M-am dus la el – n-ar fi putut fi mai amabil de atât. Cred că este grozav”.

Donald Trump s-a arătat încă o data încântat de prințul Charles, despre care a declarant că a vorbit mai bine de o oră și jumătate cu el despre mediu, desi discuția trebuia să dureze doar 15 minute. „El a vorbit aproape tot timpul. Cred că există o schimbare a vremii și că se schimbă în ambele sensuri”, a spus Trump.

Citește și: