Această dezvăluire și multe altele vin odată cu o carte care urmează să fie lansată în SUA în 9 noiembrie, în care se găsesc destule picanterii despre Trump, culese din perioada campaniei electorale la prezidențiale și după instalarea sa la Casa Albă, în urmă cu un an. Informațiile au fost oefrite de surse din anturajul lui Trump, dar provin și din cele 200 de interviuri pe care magnatul le-a dat.

 

În cartea numită ”Foc și furie: În interiorul Casei Albe a lui Trump”, autorul, Michael Wolff, arată că, la venirea în Casa Albă, Trump a interzis personalului să atingă vreun obiect din camera sa, mai cu seamă periuța de dinți.

 

Mai mult, a interzis personalului să-i schimbe lenjeria. A spus că aceasta trebuia schimbată doar când el cerea în mod expres acest lucru. În plus, a dat ordine precise ca doar el este cel care are voie să scoată lenjeria de pe pat.

 

Ar fi spus personalului și să nu strângă eventualele lucruri aruncate pe jos. ”Dacă eu am lăsat un tricou pe jos înseamnă că acolo vreau să stea”.

 

Un alt obicei pe care îl avea Trump era ca, dacă nu cina cu strategul său, Steve Bannon, la 18.30, să se retragă în dormitor, unde să mănânce cheeseburgeri în pat, în timp ce privea simultan la trei televizoare, pe posturi diferite. Apoi începeau mesajele furioase pe Twitter, telefoanele și acuzele aduse presei care fabrica ”fake news” (știri false).

 

Doarme cu ușa încuiată, separat de soție

 

În carte se găsește și o informație despre viața de cuplu a lui Trump. Conform acesteia, încă de la instalarea la Casa Albă, Trump a cerut să-i fie montată o broască la ușa dormitorului său, pentru a putea încuia ușa. În plus, dormea separat de soția sa, Melania, un lucru care nu s-a mai întâmplat la Casa Albă din vremea lui John F. Kennedy.

În ziua în care a fost anunțată victoria lui Trump, Melania a fost văzută plângând, și nu de fericire. A fi Primă Doamnă i se părea un coșmar.

Foto: Instagram

Vezi și Gestul care a înnebunit Internetul. Trump suferă de demență? (vezi VIDEO)

Citește și: