Cei doi vor ca divorțul lor să nu creeze vâlvă, mai ales că au și cinci copii împreună. Donald și Vanessa s-au căsătorit în 2005, dar în ultima vreme s-au înstrăinat mult, trecând zile întregi fără a se mai vedea.

Donald a fost mai mult plecat în delegații în ultima vreme, inclusiv într-o vizită în India. În plus, el și fratele lui mai mic Eric Trump conduc Organizația Trump, înființată de tatăl lor.

”Au probleme de multă vreme”, a povestit o sursă, menționând că Donald și Vanessa ar fi vrut să rămână împreună cât Donald Trump are mandatul de președinte, însă lucrurile au evoluat independent de voința lor. Cea mai mare problemă pare să fi fost lipsa lui Donald Trump Jr. de acasă.

Apoi, prietenii lui Donald susțin că acesta s-a schimbat mult în ultima vreme, că nu mai e omul pe care îl știau.

O altă problemă pare să fi fost și faptul că familia a devenit, deodată, foatre vizibilă, ceea ce nu e tocmai pe gustul Vanessei, în vârstă de 40 de ani. Aceasta a rămas traumatizată după ce a primit o scrisoare de amenințare, conținând o pudră albă. Crede că ieșirea din această familie va face mai ușoară inclusiv viața copiilor ei.

Vezi și S-a scris despre ei că se pregătesc de divorț, dar iată cum au fost surprinși prințul Albert de Monaco și prințesa Charlene de ziua lui

Citește și: