Într-un interviu acordat pentru ziarul The Sun în Biroul Oval de la Casa Albă, Donald Trump s-a arătat șocat când a aflat că Meghan Markle a spus că dacă el va ajunge președintele al SUA, ea va părăsi teritoriul american, ceea ce a și făcut. Acesta a reacționat în felul lui caracteristic și a jignit-o pe ducesa de Sussex, spunând că este obraznică și că nu a știut ce a spus Meghan despre el.

„Nu știam asta. Ce pot să spun? Nu știam că este obraznică!”, a declarat președintele Statelor Unite ale Americii. Donald Trump a vrut să menționeze și că este „extrem de iubit” în Marea Britanie, în ciuda protestelor masive care au avut loc anul trecut, în timpul vizitei lui în  Regatul Unit.

Ducesa de Sussex a declarat înainte de alegerile prezidențiale, în emisiunea The Nightly Show cu Larry Wilmore,  că va părăsi Statele Unite ale Americii și  probabil se va muta în Canada, unde filma la serialul „Suits”,  dacă Donald Trump va ajunge președinte. Fosta actriță americană a mai spus că nu-i place de Trump pentru cî este un misogin incurabil și că discursul său îndeamnă la ură.

Donald Trump crede totuși că Meghan Markle va fi o prințesă bună

 

Liderul de la Casa Albă va sta trei zile în Marea Britanie și se va întâlni cu familia regală britanică. Meghan Markle va lipsi însă dela eveniment, fiind în concediu de maternitate.  Întrebat despre ce crede de faptul că Meghan Markle a spus că se mută din S.U.A dacă iese el președinte, acesta a declarat că: „De fapt, multă lume se mută aici, în State”. Însă, dându-și seama că a avut o reacție urâtă, Trump și-a schimbat apoi părerea, spunând că Meghan Markle va fi o prințesă americană foarte bună.

„Sunt sigur că se va descurca excelent. Sper să îi meargă bine”, a mai spus Donald Trump.

Președintele american a mai spus că este încântat că o va întâlni pe regina Elisabeta a II-a pentru a doua oară, dar și pe prințul Charles cu care va dicuta la unc eai despre problemele de mediu.

„L-am mai întâlnit pe Charles și îl plac. Consider că este foarte bun. Vom vorbi. Pot spune că avem printre cele mai curate clime din lume în acest moment”, a mai declarat Trump.

Citește și: