Ivana Trump a fost condusă, miercuri, pe ultimul drum, în prezența familiei și a câtorva apropiați. Ceremonia a fost solemnă, iar forțele de ordine au împânzit zona bisericii catolice St Vincent Ferrer, din New York, unde s-a ținut slujba de înmormântare. La ceremonie a fost prezent și Donald Trump, însoțit de actuala lui soție, Melania Trump, îmbrăcată complet în negru. Fostul șef de la Casa Albă a părut extrem de afectat și a evitat contactul cu fotoreporterii. Și-a consolat cei trei copii pe care îi are cu Ivana, Donald Jr, Ivanka şi Eric Trump, care au participat la înmormântarea mamei însoțiți de partenerii lor de viață.

Ivana Trump funeral, St. Vincent Ferrer Roman Catholic Church, New York, USA – 20 Jul 2022SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Ivana Trump a murit la 73 de ani

Ivana Trump, prima soţie a lui Donald Trump, a murit la vârsta de 73 de ani, în urma ”leziunilor accidentale cauzate de impact la nivelul trunchiului”, a anunţat biroul legist din New York, relatează BBC, citat de News.ro. Presa americană susţine că Ivana Trump a murit după ce a căzut pe scări în apartamentul ei din New York.

Ivana Trump, care s-a născut în vechea Cehoslovacie, s-a căsătorit cu fostul preşedinte Donald Trump în 1977, iar cei doi au divorţat 15 ani mai târziu, în 1992. ”Era o femeie minunată, frumoasă şi uimitoare, care a dus o viaţă grozavă şi inspiraţională”, a declarat Donald Trump despre fosta sa soţie. Cuplul a avut împreună trei copii – Donald Jr, Ivanka şi Eric Trump.

Ivanka Trump, despre care se spunea că ar fi foarte apropiată de mama ei, a spus într-o postare pe Instagram că are inima zdrobită. ”Mama a fost genială, fermecătoare, pasională şi amuzantă. Ea a modelat puterea, tenacitatea şi hotărârea în fiecare acţiune. Şi-a trăit viaţa la maximum – fără a renunţa vreodată la ocazia de a râde şi de a dansa”, a scris Ivanka.

Citește și: A murit Ivana Trump, prima soție a lui Donald Trump. Ce a anunțat fostul președinte al SUA

Citește și: Ivanka Trump a împlinit 38 de ani! Cum arăta înainte să devină celebră

”Mama a fost genială, fermecătoare, pasională şi amuzantă. Ea a modelat puterea, tenacitatea şi hotărârea în fiecare acţiune. Şi-a trăit viaţa la maximum – fără a renunţa vreodată la ocazia de a râde şi de a dansa”, a scris Ivanka.