Donald Trump a lansat un atac dur la adresa lui Meghan Markle. În cadrul unei discuții cu politicianul britanic Nigel Farage, la GB News, acesta a criticat-o crunt pe ducesa de Sussex. Fostul președinte american a mărturisit că nu este deloc un fan al acesteia.

Fostul lider de la Casa Albă este de părere că Meghan arată o lipsă totatlă de respect pentru regină și doar „o rănește pe regină”, în timp ce pe prințul Harry îl manipulează într-un mod oribil, ceea ce i-a distrus relația cu familia britanică, lucru pe care îl va regreta mai târziu. Trump este de părere că tot ce au făcut ducii de Sussex în ultimii ani au provocat multă durere monarhiei britanice.

„Nu sunt fanul ei. Nu am fost niciodată. Cred că Harry a fost folosit într-un mod oribil și cred că într-o zi el va regreta. Cred că i-a ruinat relația cu familia lui și că o rănește pe regină”, a spus Donald Trump în cadrul interviului.

„Cred că a fost foarte nerespectuoasă cu regina, care este o femeie grozavă, un om grozav, o personalitate istorică. Consider că nu respectă familia regală și, cel mai important, nici pe regină”, a mai spus acesta, adăugând: „Încearcă să facă niște lucruri care nu i se potrivesc deloc”.

Nu este prima dată când Trump o critică pe Meghan Markle și recunoaște că nu o place, spre deosebire de regină pe care o admiră foarte mult. Mai mult, Trump a declarat pentru Fox News că va candida din nou la președinție dacă Meghan are de gând să candideze în 2024 de partea democraților.

„Sper să se întâmple asta (să candideze Meghan la alegerile prezidențiale -n.r.).Dacă s-ar întâmpla, aș fi și mai motivat să candidez. Nu sunt un fan al ei. M-am gândit la ce a spus despre familia regală și despre regină, eu am întâlnit-o pe regină și cred că este o persoană extraordinară. Nu sunt un fan al lui Meghan”, a spus fostul lider alerican.

Mai mult, anul trecut, Trump chiar i-a urat noroc lui Harry în gestionarea căsniciei cu fosta actriță. „Va avea nevoie”, a spus atunci Trump, mărturisind din nou că nu o place pe Meghan.