Cu ocazia acestei zile speciale, vedeta i-a transmis un mesaj plin de dragoste pe rețelele de socializare și, totodată, a postat și un videoclip inedit.

Ana Cleopatra este sărbătorită astăzi, chiar de Ziua Îndrăgostiților, iar mama sa a vrut să puncteze momentul așa cum se cuvine.

În videoclipul ce o înfățișează pe Cleopatra în diferite ipostaze, toate vesele și una chiar înainte de a se naște, în pântecele mamei ei, apare și cel mic, fratele ei rezultat din actuala căsătorie a vedetei.

„Când au trecut 15 ani? 🤔 Pe 14 februarie 2008, la ora 14.02, venea pe lume Ana Cleopatra. Eram atât de emoționată și abia așteptam s-o văd, s-o țin în brațe și s-o legăn. Și culmea este că deși are 15 ani, încă mai vrea s-o țin în brațe. De legănat, nu mă mai țin șalele 😁, dar cu la fel de multă iubire o ocrotesc ♥️♥️♥️

La mulți ani, păpușa mea mare! Să te păzească Măicuța de toate relele și să rămâi la fel de bună și iubitoare! 😍🥰”, i-a transmis prezentatoarea fiicei sale.

Ana Cleopatra, fiica Roxanei Ciuhulescu, este acum o adolescentă în toată regula, frumoasă ca mama ei, chiar dacă are propriile trăsături.

Ana nu i-a moștenit înălțimea

Ana moștenește trăsăturile mamei sale, mai puțin înălțimea. Dacă Roxana avea 1,92 cm, la 14 ani, fata ei are doar 1,65. Însă e posibil să mai crească și de acum înainte.

„La vârsta ei eram foarte înaltă. Eram chiar cu un cap mai mare decât ea. Făceam handbal de performanță și aveam 1,92 cm și 40 de kilograme cu bocanci cu tot, eram pielea și osul.

Ana are 1,65 m, și doctorul mi-a spus că de-abia acum începe să crească. A făcut balet nouă ani, apoi s-a oprit, însă reluăm cursurile. Acum face echitație și am reluat cursurile de balet, dar nu este înclinată spre genul de sporturi pe care le-am practicat eu”, declara Roxana Ciuhulescu anul trecut, când fiica ei și-a scos buletinul.

Ana Cleopatra este fiica vedetei din primul mariaj, încheiat între timp. Aceasta mai are un frate, născut din actualul mariaj al vedetei.

Vezi și Te întrebai cât primesc concurenții pentru participarea la Survivor? Ce și-a cumpărat Roxana Ciuhulescu de ei: „Am vrut ceva mic, decent!”

Citește și:

Giani Kiriță, copilărie marcată de suferință: „Tata o bătea pe mama când era gravidă cu mine” Femeia a fost la un pas să renunțe la sarcină

Sorana de la A.S.I.A. iubește din nou după divorțul dureros: „Am fost colegi de generală și de liceu. Este omul vieții mele”