Actorul din serialul „Aventura”, în vârstă de 51 de ani, este tatăl a patru copii și este căsătorit de 11 ani cu Catherine FitzGerald, arhitect cunoscut și vicontesă de Lambton.

După idila cu actrița Lily James, Dominic ar fi mărturisit că se gândește să divorțeze pentru că are sentimente pentru iubita lui, dar în cele din urmă s-a întors la nevastă. Cei doi vor să dea uitării pozele care au făcut înconjurul mapamondului, în care actorul a fost surprins săurtându-se cu Lily, în timpul unei plimbări cu trotinete prin Roma, iar Dominic face eforturi pentru a-și împăca soția și pentru a-i dovedi că o iubește. Astfel, acesta a surprins-o cu o petrecere pentru aniversarea ei. Catherine FitzGerald a împlinit 50 de ani pe 18 mai și pare că lucrurile revin la normal între ei.

”Dominic face tot ce poate pentru ca relația cu Catherine să funcționeze, ei au trecut prin momente dificile în căsnicie, iar acum vrea să ca totul să fie special ”, a dezvăluit o sursă.

Mai mult, Catherine a oferit un nou interviu pentru Irish Independent, în care a dezvăluit că viața ei amoroasă cu Dominic este minunată.

”Avem o relație amoroasă minunată!(..) Am avut urcușuri și coborâșuri ( n.r.-în căsnicie), ca toată lumea, dar suntem total devotați unul altuia și vieții noastre de familie plne și vibrante ”, a declarat FitzGerald.

Actorul din serialul „Aventura”, în vârstă de 51 de ani, este căsătorit de 11 ani cu Catherine FitzGerald, arhitect cunoscut și  vicontesă de Lambton, cu care are trei copii. Dominic mai are o fiică și dintr-o relație anterioară.

Lily și Dominic joacă împreună în drama BBC ”The Pursuit Of Love”, care a avut premiera de curând. Potrivit mai multor surse, Lily și Dominic ”s-au împrietenit” pe platourile de filmare și deși a fost avertizată că pentru el va fi doar un „flirt”, Lily era foarte îndrăgostită de el înainte de a pleca spre Roma.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Ciao Bella!! Lily James and Dominic West together in Rome! *DO NOT USE UNLESS FEE AGREED* *SPECIAL RATES APPLY – PLEASE CONTACT US TO DISCUSS*SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Citește și: Divorțează! Căsnicia lui Dominic West s-a terminat după ce a recunoscut că are sentimente pentru actrița Lily James

Lily James a mai distrus o căsnicie

Într-un interviu acordat celor de la The Guardian, Lily nu a dorit să vorbească despre ce s-a întâmplat la Roma.

„Sunt multe de spus, dar acum mi-e frică să spun ceva”, a spus actrița.

După ce au apărut pozele cu Lily James și Dominic, actorul și soția sa, Catherine, au vorbit deschis despre ce s-a întâmplat, și după ce au petrecut câteva zile în casa lor Wiltshire, ei au anunțat că „mariajul lor este puternic” și că „sunt în continuare împreună”.

Daily Mail scrie că Lily James (31 de ani) nu ar fi la prima “abatere”, ci a mai distrus o căsnicie. Aparent tot ea a stat la baza divorțului dintre actorului Armie Hammer (34 de ani), partenerul ei din filmul „Rebecca”. Armie și Elizabeth Chambers au împreună doi copii și decizia de a divorța a surprins pe toată lumea, având în vedere că se știa că au o căsnicie fericită.

Surse apropiate cuplului au dezvăluit că problemele au apărut în 2019, când Armie Hammer filma “Rebecca”, alături de Lily James. Se pare că soția sa, Elizabeth Chambers, a găsit pe telefonul lui mesaje pasionale de la o femeie pe nume “Adeline”. Coincidență sau nu, “Adeline” era numele folosit pentru Lily James pe platourile de filmare, în condițiile în care personajul ei nu avea un nume specificat, ci e prezentată doar ca „doamna de Winter”.