Dacă despre operații estetice se știe, chiar vedeta vorbind deschis despre faptul că intervine de câte ori ceva arată cum nu ar trebui, foarte puțină lume știe că e plină de tatuaje. Deși nu e neapărat o fană a tatuajelor, artista a apelat la acestea pentru a ascunde cicatricele lăsate în urmă de operațiile estetice, deloc puține.

”Le-am făcut ca să acopăr cicatricile. Dacă am vreo cicatrice, indiferent din ce cauză, nu mai scap de roșeața aceea. Așa că m-am gândit: O să o decorez cu câteva flori sau niște fluturi mici”, a declarat cântăreața de country.

”Nu sunt înnebunită după tatuaje, dar am câteva care sunt în locuri în care nu pot fi văzute”, a mai spus Dolly Parton.

Înainte ca artista să facă această destăinuire, a fost dată de gol de actrița Roseanne Barr, într-o emisiune. ”Știi cine este complet acoperită de tatuaje? Nici nu ar trebui să spun asta. Dolly Parton e complet tatuată”, a spus actrița, care a dezvăluit că Dolly Parton i le-a arătat.

Potrivit acesteia, nu e vorbba despre tatuaje simpliste, în negru sau bleumarin, ci unele complexe, în culori vii, pastel.

Vezi și Povestea impresionantă de viață a cântăreței și actriței Dolly Parton, născută în sărăcie lucie. Despre credință și ce o ține alături de soț, de peste 50 de ani|GALERIE FOTO

Citește și: