Dolly a declarat în nenumărate rânduri că soțului ei nu îi place să fie în lumina reflectoarelor. Prin urmare, și ieșirile sale la rampă pot fi numărate pe degete. Și tocmai asta ar fi problema, în final: ”Carl este foarte tradițional și, deși acceptă faptul că Dolly e mereu pe drumuri, în turnee și la tot felul de evenimente unde se promovează, există lucruri pe care nu le poate tolera”, a declarat sursa.

”A închis ochii la atât de multe în ultimii 50 de ani”, a mai afirmat sursa, menționând că e vorba nu doar despre iubiri platonice ale lui Dolly, ci chiar și trupești. Dolly întotdeauna a fost genul de femeie care flirtează, iar lui Carl nu i-a plăcut niciodată să vadă că Dolly e apropiată de colegi, a mai menționat sursa.

”Dacă Carl face ceva, nici măcar nu vreau să știu vreodată”

De altfel, Dolly însăși lăsa să se înțeleagă, în biografia sa, că au existat ”indiscreții”. ”Am crescut printre bărbați macho, iar iubiții mei au fost tot de acest tip. Sunt atrasă de asta”. Deși nu a recunoscut că l-ar fi înșelat fizic pe soțul ei, a admis că a existat o iubire platonică, care ”aproape că a ucis-o”.

Într-un interviu recent, cântăreața de country spunea că nu-și face deloc griji legate de comportamentul soțului ei. ”Nu sunt geloasă. Nici nu mi-a trecut prin cap vreodată. Iar dacă Carl face ceva, nici măcar nu vreau să știu vreodată”, spunea ea.

Tot atunci declara și că nu ar putea să-și părăsească vreodată soțul. ”E cel mai amuzant”, spunea ea, menționând că îl admiră mult pentru onestitate, decență și faptul că o lasă să fie liberă.

Rămâne de văzut dacă lucrurile vor rămâne așa cum sunt în perzent sau dacă vor ajunge să împartă averea de 500 de milioane de dolari.

Vezi și Povestea impresionantă de viață a cântăreței și actriței Dolly Parton, născută în sărăcie lucie. Despre credință și ce o ține alături de soț, de peste 50 de ani|GALERIE FOTO

Citește și: