Prezentatoarea TV, care era și pilot profesionist,  deținea titlul de ”cea mai rapidă femeie pe patru roți”. Ea și-a pierdut viața într-un teribil accident rutier timpul unor filmări, în Deșertul Alvord. Potrivit presei internaționale, Jessi Combs și-a găsit sfârșitul chiar în timp ce încerca să-și doboare propriul record de viteză, stability în 2013, de 640 km/oră. În octombrie 2018, femeia a atins viteza de 777 km pe oră, dar s-a oprit la un moment dat, din cauza unor probleme mecanice.

”Era minunată, era inginer, șofer, dar și om de comunicare. Încerca să îi încurajeze pe alții prin propriul exemplu”, a povestit unul dintre colegii femeii, potrivit CNN.

CombsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

„Discovery şi familia MotorTrend au aflat cu adâncă tristeţe de tragica moarte a lui Jessi Combs. A fost prietenă şi colegă, o emblemă în industrie şi o incontestabilă forţă a naturii care a lăsat o amprentă de neşters în lumea maşinilor“, a transmis reţeaua de televiziune într-un comunicat.

„Cel mai notabil vis al lui Jessi a fost să devină cea mai rapidă femeie de pe Pământ, un vis pe care îl urmărea încă din 2012. Una dintre rarele visătoare care a avut curajul să transforme acest vis în realitate a părăsit acest Pământ conducând mai repede decât oricare altă femeie din istorie“, a transmis familia prezentatoarei de televiziune în comunicatul în care a anunţat decesul acesteia.

Coechipierul ei, Terry Madden, i-a adus, la rândul lui, un omagiu printr-un mesaj pe Instagram: „Din păcate, am pierdut-o ieri într-un accident groaznic, am fost primul acolo şi am încredere în mine că am făcut tot ce era posibilul uman pentru a o salva.“

Combs s-a alăturat echipei „Mythbusters“ în 2009. Ea i-a luat locul lui Kari Byron, care a devenit mamă. Combs a mai coprezentat „The List”, „Overhaulin’”, „Extreme 4×4” şi „All Girls Garage”.
Citește și: