Tânăra se întorcea acasă, în orașul Birmingham, Anglia, când a pierdut controlul automobilului și s-a izbit într-un zid lângă o benzinărie.  Agenția de fotomodele care o reprezenta pe tânără a confirmat moartea acesteia.

Incidentul a avut loc pe 27 septembrie și deși la locul accidentului au ajuns imediat ambulanța, medicii nu au mai avut ce să facă pentru a-i salva viața. Ea a murit pe loc din cauza rănilor. Frumoasa brunetă a devenit cunoscută în întreaga lume ca fiind una dintre așa-numitele „Grid Girls”, la Formula 1.

Celebrul fotomodel Kate Woodcock a murit într-un teribil accident de mașinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Citește și: Ce băiat frumos are Andreea Bocelli. Cei doi au lansat împreună un duet emoționant, iar reacția tenorului când fiul începe să cânte e incredibilă

Kate Woodcock a lucrat timp de doi ani cu Lewis Hamilton

Ea a lucrat timp de doi ai cu celebrul pilot Lewis Hamilton, fiindu-i însoțitoare, iar despre cei doi chiar apăruseră zvonuri că ar avea o idilă. Însă, într-un interviu pentru The Sun, Kate a declarat că între ea și pilot nu există decât o relație de natură profesională.„Am fost însoțitoare de bord pentru că mi-am dorit să fac asta și ador acest job. Totul a fost profesional între noi (n.r. ea și Lewis Hamilton) și niciunul nu a niciodată măsură”, a declarat Kate când s-a retras din Formula 1.

Kate Woodcock a pozat pentru mai multe reviste, având pictoriale extrem de îndrăznețe.În urma accidentului, au fost lăsate flori și mesaje la locul în care a fost declarat decesul tinerei.

Citește și: