Aretha Franklin s-a stins din viață în casa ei din Detroit. De-a lungul aniilor, Aretha s-a luptat cu obezitate, iar în  luna august și-a anulat mai multe concerte, spunând că va susține ultimul ei concert, la recomandarea mediciilor. Însă, în luna noiembrie a cântat din nou  la un eveniment caritabil organizat de Elton John, iar aceasta și-a șocat fanii fiind incredibil de slabă și purtând perucă.

„Era bolnavă de mult timp. Nu a vrut ca lumea să afle și a refuzat să facă acest lucru public”, a declarat un prieten al artistei pentru revista People.

„În unul dintre cele mai întunecate momente din viața noastră, nu putem să ne găsim cuvintele potrivite pentru a ne exprima durerea din inima noastră”, a transmis familia regretatei artiste.

Celebra artistă, considerată „Regina Soul-ului”, nu a dat detalii despre problemele cu care s-a confruntat, însă mai multe publicații au scris că aceasta a suferit din nou de cancer pancreatic după ce a mai învins o dată această boală în 2010.

Citește și: Shakira a vorbit pentru prima dată despre problemele  ei de sănătate. A avut sau nu cancer? „Am crezut că nu o sa mai cânt niciodată”

  • Ce nu știai despre Celine Dion și cei trei copii ai ei. Prin câte a trecut ca să îi aibă…