Marius Ancuţa a murit joi seara, răpus de boală. Acesta era fostul soţ al îndrăgitei prezentatoare Raluca Moianu. Vestea a morţii sale a fost dată chiar de foştii colegi ai postului de televiziune unde a lucrat. Ancuța a suferit de o formă de cancer, iar în ultimele două luni slăbise enorm. Teribila boală i-a măcinat trupul. Cei care l-au văzut în ultimele luni de viață povestesc că nu cântărea mai mult de 50 de kilograme, potrivit libertatea.ro.

Citește și: Pierce Brosnan și soția lui au sărbătorit 25 de ani de când sunt împreună. Cât de adorabil punctează actorul momentul!

Raluca Moianu și Marius Ancuța s-au împăcat în urmă cu doi ani

Foarte puțini oameni știau despre boala u care fusese diagnosticat fostul soț al Ralucăi Moianu. Cei doi au păstrat tăcerea, iar Raluca i-a fost alături și l-a susținut mereu.

Raluca Moianu și fostul soț s-au împăcat în urmă cu doi ani și… potrivit unor apropiați, vedeta și Marius Ancuța chiar ar fi început să locuiască împreună în vila din cartierul bucureștean Pipera, prezentatoarea dorindu-și să fie alături de cel care i-a fost soț în aceste clipe cumplite.  Ei au o împreună o fiică, pe nume Mara.

Citește și: