Tragedia celor 27 de oameni care și-au pierdut viața în Clubul Colectiv din București și cele trei zile de doliu național decretate de Guvern schimbă programele de televiziune. Posturile tv vor renunța în această perioadă la emisiunile de divertisment.

Pro TV nu va mai difuza luni emisiunea MasterChef și serialul de comedie Las Fierbinți. Antena 1 nu va mai difuza emisiunile de divertisment de astăzi: SuperBingo Metropolis și HamTalent, dar nici cele de mâine, Poftiți de vă iubiți și Un Show Păcătos. De asemenea, Kanal D a renunțat la două emisiuni: Roata norocului și Vacanța mare, conform Pagina de Media.

Concertul Live în Garaj cu Ștefan Bănică a fost amânat

Postul de radio Europa FM a anunțat printr-un comunicat că, de comun acord cu invitatul său special, Ștefan Bănică, a decis să amâne concertul Live în Garaj, care urma să se desfășoare miercuri 4 noiembrie. Decizia a fost luată în semn de respect și compasiune pentru victimele tragicului accident de vineri seară din Club Colectiv. Evenimentul se va desfășura la o dată viitoare, care va fi anunțată publicului.

Credit foto: Antena 1