UPDATE: Emilia și soțul ei, Basarab Bubulac,  s-au iubit timp de 40 de ani, și-au fost alături la bine, și-au crescut împreună cei trei copii și au îmdurat împreună durerea ultimilor ani când Basarab Bubulac a fost grav bolnav. Potrivit libertatea.ro, bărbatul fusese diagnosticat cu o afecțiune gravă a inimii, iar joi seara când Emilia s-a întors de la plimbare cu cățelul, și-a găsit soțul fără suflare în casă. La câteva ore de la moartea acestuia, sfâșiată de suferință, inima cântăreaței de muzică populară Elena Bubulac nu a mai vrut să mai bată, decedând vineri dimineața, în jurul orei 4.00.


Emilia Bubulac este o artistă foarte iubită și cunoscută în județul Gorj, și a decedat în urma unui infarct, la câteva ore după ce soţul ei a făcut atac de cord şi a murit.

Citește și: Știrista Magda Vasiliu s-a făcut auzită și le-a adus o veste bună bolnavilor de cancer: „Așa e în România… Apari la tv, ai relații, știi oameni… Atunci se rezolvă”

Emilia Bubulac și-a îngropat recent și tatăl

Ziarele locale susțin că aceasta ar fi murit de supărare că și-a pierdut soțul, iar medicii nu au mai putut să facă nimic pentru ea. Artista suferea foarte tare, după ce în ultimele zile trecuse prin clipe foarte dureroase. Emilia abia își îngropase tatăl săptămâna trecută, iar faptul că și soțul ei a murit a fost prea mult pentru ea. Emilia a fost mătușa Luciei Bubulac, fosta soție a lui Cătălin Crișan.

Aceasta s-a născut în comuna Peştişani, sat Boroşteni, judeţul Gorj, fiind fiica Nataliei şi a lui Vasile Gonţa. Bunica sa, Ilinca Nicolcioiu, era și ea renumită în zonă pentru costumele populare pe care le crea.

Citește și: