Laurel a murit în urma unor complicații provocate de astmul de care suferea, potrivit cnn.com. Anunțul a fost făcut de familia actriței abia acum pe rețeaua de socializare facebook, deși decesul  s-a produs pe 5 noiembrie. Bunicul ei, David Rivlin, a dezvăluit că nepaota lui s-a stins din viața La New York, după ce a suferit un „atac masiv de astm”. A fost transportată la spitalul Mount Sinai, unde medicii au încercat să o resusciteze, însă fără succes.

„Lumea a pierdut o prințesă adevărată care își dorea să facă un viitor mai fericit pentru toată lumea. Actoria a fost pentru ea un vis din copilărie devenit realitate și avea planuri mari pentru viitor”, a scris bunicul actriței.

Laurel Griggs și-a făcut debutul pe Broadway în 2013, la vârsta de 6 ani, în rolul Polly din spectacolul „Pisica pe acoperișul fierbinte”, de Tennessee Williams.

 

A devenit cunoscută cu rolul Ivankăi din spectacolul premiat cu Tony, „Once”, în care a jucat alături de Scarlett Johansson. Griggs a jucat 17 luni acest rol, în perioada 2013 – 2015.

De atunci a avut peste o mie de apariții, în reprezentații ale unor spectacole precum „Visul unei nopți de vară” și „How to Succeed in Business Without Really Trying” . Adolescenta a jucat alături de Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Steve Carell și Blake Lively.

 

Laurel a apărut și în două ediții ale emisiunii TV „Saturday Night Live”, dar și în producția Amazon „Cafe Society”, de Woody Allen, alături de Steve Carell.

De asemenea, a apărut în reclame și și-a împrumutat vocea unui personaj din serialul de animație „Bubble Guppies”.

Citește și: