Cântărețul și actorul Cuba Gooding a fost găsit fără suflare în mașina lui Jaguar parcată pe Woodland Hills, un cartier din nord-estul Californiei.

Autoritățile încă nu au dezvăluit cauza decesului, însă se suspectează că acesta ar fi murit din cuaza unei supradoze. Săptămâna viitoare urma să împlinească 73 de ani.  cauzată de o supradoză. O echipă de salvare a ajuns la ora 13.00 la locul unde a fost găsit acesta și au încercat să-l resusciteze fără succes. Potrivit TMZ, în mașina acestuia au fost găsite mai multe sticle de alcool.

Cântărețul era tatăl lui Cuba Gooding Jr., câștigător al premiului Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol secundar în filmul ‘Jerry Maguire’ (1996) și cunoscut de asemenea din filmul ‘Men of Honor’ (2000) și pentru participarea sa la serialul ‘American Crime Story: The People v. O.J. Simpson’.

Gooding s-a evidențiat prin timbrul vocii sale înalte și calde în trupa de soul The Main Ingredient, care a devenit cunoscută în anii 70 datorită mai ales șlagărului ‘Everybody Plays the Fool’.