Paul John Vasquez a fost găsit fără suflare în casa tatălui său din San Jose, California, potrivit The Sun. Paramedicii au fost chemați de urgență, însă nu au mai putut face nimic pentru acesta. Paul John Vasquez a fost declarat mort la fața locului. Cauza morții nu este cunoscută încă, însă surse apropiate de familia actorului susțin că starul ar fi suferit un atac de cord.

Citește și: Cum a reacționat Bianca Drăgușanu după ce a aflat că Victor Slav are o nouă iubită. Primele declarații

A fost găsit mort de tatăl lui

Reprezentantul actorului a confirmat informația, precizând că starul a fost găsit mort în jurul orei 2, chiar de tatăl lui, care este devastat de durere.

„Vestea morții lui Paul John Vasquez a căzut ca un trăsnet pentru noi! Avem inimile îndurerate. A fost un om bun, creativ și iubitor. Îi vom simți lipsa”, a spus purtătorul de cuvânt al actorului. .

Paul John Vasquez este mai ales cunoscut pentru interpretarea rolului Angel Ganz, în „Sons of Anarchy”, dar și pentru roluri în filme și seriale precum  „ER, CSI: NY, How I Met Your Mother și  Freddy’s Nightmares”. El a jucat și alături de Nicolas Cage și Idris Elba în „Ghost Rider: Spirit of Vengeance”. Înainte să moară, acesta lucra la mai multe filme, al căror scenarii erau făcute de el.

Citește și: