Starul din ”Spitalul de urgență” și ”Law & Order” s-ar fi înecat în timp ce înota în râul St. Lawrence din New York, în data de 26 iunie.

Reprezentanții ei au confirmat decesul pentru presa de peste Ocean. „Trupul lui Mary a fost găsit în această dimineață în mult iubitul ei râu St Lawrence. S-a înecat în timp ce înota.

Mary a fost una dintre cele mai bune actrițe pe care le-am cunoscut. Avea un simț al umorului minunat și o perspectivă unică asupra vieții. Încă îmi amintesc prima dată când am văzut-o pe scenă în Mad Forest, în 1992. Era de-a dreptul captivantă, iubită și o să ne lipsească.”, a transmis reprezentantul actriței Mary Mara.

Poliția din New York a fost alertată cu privire la un posibil înec duminică dimineață, la ora 8:10.

„Când echipajul de poliție, alături de pompieri și ambulanță au ajuns la locul indicat, au descoperit o femeie decedată în râul St. Lawrence. Victima a fost identificată ca Mary T. Mara, 61 de ani, din Cape Vincent, NY.”, au transmis reprezentanții poliției.

actrita-avea-61-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Actrița se afla la casa de vară a surorii ei

Primele investigații arată că Mara s-a înecat în timp ce înota, căci pe corpul ei nu au existat semne de violență sau care să indice un alt scenariu. Cauza exactă a decesului va fi cunoscută după realizarea autopsiei.

Un purtător de cuvânt al familiei a menționat că Mara se afla la casa de vară a surorii ei, situată lângă râu. Investigațiile în cazul morții actriței continuă.

De-a lungul anilor, Mary Mara a jucat alături de cele mai mari nume de la Hollywood, încă din anii 80. A jucat alături de Sandra Bullock în „Love Potion #9” alături de Michael J. Fox în „The Hard Way” și alături de John Travolta în „A Civil Action”.

Vezi și Miss Brazilia a murit la numai 27 de ani, după o operație banală

Citește și:

Maria Marinescu și Alin Petrache, romantici în vacanță. Cresc împreună 5 copii

Proaspăt despărțită de soțul cu care are doi copii, vedeta TV și noul său iubit au dat frâu liber pasiunii în mijlocul mării, pe o barcă gonflabilă

Vezi şi primul ajutor în caz de înec – la ce trebuie să fii atent!