Poliţia a fost chemată la Ritz-Carlton Orlando, în Florida, „în legătură cu un bărbat găsit inconştient într-o cameră de hotel”, iar după verificări s-a constat că acesta era actorul american Bob Saget, în vârstă de 65 de ani. În final a fost confirmat și decesul.

Polițiștii vor demara o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele morții celebrului actor. În camera de hotel nu s-au găsit medicamente sau droguri.

Cu câteva ore înainte de anunţul morţii sale, actorul scria pe Twitter despre bucuria pe care a avut-o atunci când a urcat pe scenă în fața publicului din Jacksonville. Un mesaj către fani, care nu anunța nimic din ceea ce avea să se întâmple.

Canalul de comedie Comedy Central a scris un mesaj oficial prin care a transmis condoleanțe familiei îndurerate și a lăudat contribuția lui Bob Saget în domeniul cinematografiei.

„Bob Saget a fost un actor de comedie pe care l-am iubit şi care depăşea limitele. Ne va fi dor de el”, a scris canalul de televiziune Comedy Central pe contul său de Twitter.

Printre cei care i-au adus un ultim tribut actorului se află și Whoopi Goldberg, dar și colegii săi de platou. ”Sunt distrus. Sunt devastat. Sunt într-o stare totală de șoc. Nu voi mai avea vreodată un prieten ca el. Te iubesc atât de mult, Bobby”, a scris John Stamos, starul din ”Full House”.

Mesajul familei lui Bob Saget

”Suntem devastați să confirmăm că iubitul nostru Bob a murit astăzi. El a fost totul pentru noi și vrem să știți cât de mult și-a iubit fanii, susținând spectacole live și aducând oameni din toate categoriile sociale împreună cu umorul său. Deși avem nevoie să ne fie respectată intimitatea în aceste moment, te invităm să ni te alături pentru a ne aminti dragostea și veselia pe care Bob le-a adus lumii”, a declarat familia Saget într-o declarație de presă.

A devenit faimos în rolul lui Danny Tanner

Bob Saget, 65 de ani, a devenit faimos jucându-l pe Danny Tanner, un tată văduv cu trei fiice, gemenele fiind interpretate de surorile Mary-Kate şi Ashley Olsen, în foiletonul Full House. 

Sitcomul, care a fost difuzat din 1987 până în 1995, a avut o continuare difuzată de Netflix în perioada 2016 – 2020.

Vezi și Sissoko, fost concurent Masterchef, a murit de Covid. A fost găsit mort în casă

Citește și:

Leonardo DiCaprio a pierdut lupta cu kilogramele. Cum l-au fotografiat paparazzii în vacanță

Kate Middleton i-a adus un omagiu prințesei Diana în imaginile de la aniversarea a 40 de ani!