Kevin Clark a devenit celebru la vârsta de 14 ani pentru rolul de baterist interpretat în filmul ″School of Rock″⁣, și a murit la doar 32 de ani, pe 26 mai, într-un accident stupid, produs în Chicago.

Cântărețul, care a jucat în ″School of Rock″⁣, rolul lui Freddy Jones, se deplasa miercuri dimineaţa cu bicicleta în zona de nord-vest a oraşului Chicago, însă acesta a fost lovit de un autoturism marca Hyundai Sonata.

În urma coliziunii, artistul în vârstă de 32 de ani a fost transportat de urgenţă la spital şi ulterior a fost declarat decedat, potrivit medicului legist din comitatul Cook.

Sora lui Kevin Clark a declarat pentru TMZ că fratele său se deplasa cu bicicleta spre casă la momentul producerii accidentului.

Poliţia a adăugat că o femeie de 20 de ani se afla la volanul autoturismului. Ea nu a fost arestată, însă a fost eliberată o citaţie pe numele său.

Comedia ″School of Rock″⁣ din 2003, cu Jack Black în rol principal, a fost singurul film în care a jucat Clark.

Muzicianul a reluat legătura cu Black în 2018 cu ocazia unei reuniuni a ″School of Rock″⁣ în timpul unui spectacol susţinut în Chicago de grupul Tenacious D, format din Jack Black şi Kyle Gass.

Mama lui Clark a declarat pentru Chicago Sun Times că fiul său a devenit pasionat de percuţie la vârsta de trei ani ″bătând în oale şi tigăi în subsol″⁣.

Clark a cântat în formaţii locale şi a predat muzică la una dintre şcolile ″School of Rock″⁣ din Libertyville, Illinois.

Celebrul actor Jack Black a fost printre primii lui colegi care au reacționat la vestea tristă. Starul a postat o imagine cu el și Clark,, alături de un mesaj emoționant: „O veste devastatoare. Kevin a plecat mult prea devreme. Un suflet frumos. Așa multe amintiri grozave. Am inima frântă. Le transmit multă iubire familiei și comunitătății School of Rock”.

Foto: Profimedia