Doliu în lumea filmului. Markie Post, actriță cunoscută pentru „The Fall Guy” și „Night Court”, a murit sâmbătă în urma unei lupte îndelungate cu cancerul.

Îndrăgita actriță s-a stins din viață la 70 de ani, sâmbătă seara, pe 7 august, conform publicației Hollywood Reporter, iar vestea tristă a fost confirmată pentru CNN de managerul ei, Ellen Lubin Sanitsky.

„Cu mare tristețe, familia actriței Markie Post a anunțat în această seară că a murit după ce a luptat cu cancerul timp de trei ani și 10 luni”, se arată în comunicat.

„Pentru noi, mândria constă în cine a fost, în plus față de actorie; o persoană care a făcut prăjituri elaborate pentru prieteni, a cusut perdele pentru primele ei apartamente și ne-a arătat cum să fim amabili, iubitori și iertători într-o lume adesea dură. ”, a mai declarat familia.

Actress Markie Post Has Passed Away **FILE PHOTOS**SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

În ciuda cumplitului diagnostic și a faptului că făcea chimioterapie, Markie a continuat să muncească. Ea a avut un rol în filmul de Crăciun „Lifetime Christmas”, în serialul „Santa Clarita Diet” și a avut numeroase apariții în seria TV, difuzată de ABC, „The Kids Are Alright”.

Markie Post s-a născut în 1950 în Palo Alto, California și și-a început cariera în televiziune ca producător asociat al celebrei emisiunii „Double Dare”, care a fost găzduită de regretatul Alex Trebek.

A jucat prima dată într-un rol în filmul TV „Frankie and Annette: The Second Time Around”. Markie Post a apărut în numeroase seriale după aceea, de la spectacolul de comedie „Semi-Tough”, la drama „The Gangster Chronicles”, „Fantasy Island” și „The Love Boat”.

Din 1982 până în 1985, Post a preluat rolul lui Terri Michaels în seria de aventuri de acțiune „The Fall Guy”, alături de Lee Majors, Heather Thomas și Douglas Barr. A continuat să o interpreteze pe Christine Sullivan în serialul de comedie „Night Court”, iar ulterior a avut roluri recurente în „Hearts Afire” și „Odd Man Out”.

În 1998, Post a interpretat-o pe mama lui Cameron Diaz în filmul lui Peter și Bobby Farrelly „There’s Something About Mary”. Printre rolurile sale mai recente se numără cele din serialul TV „Chicago P.D.”, „The Kids Are Alright” și „Transformers Prime”, în care a este vocea personajului June Darby.

Foto: profimedia

Citește și:

”Am fost bătut și jignit în spital!” Jean Paler, confesiuni cutremurătoare

Răzvan Simion și Daliana, vacanță în Seychelles. Ce i-a transmis bruneta de ziua lui?