Îndrăgita actrița Natalie Desselle s-a stins din viața la doar 53 de ani. Vestea tristă a fost dată de fostul ei manager Dolores Robinson.

Natalie a devenit celebră pentru rolul ei din 1997 din comedia „BAPS”, unde a jucat alături de Halle Berry. La începutul acestui an a primit diagnosticul cumplit că are cancer de colon. Boala a fost atât de agresivă, încât în doar câteva luni actrița a pierdut lupta cu viața.

Desselle și-a petrecut ultimele zile de viață într-un centru special pentru bolnavi de cancer și a murit înconjurată de familie.

„Natalie a fost o stea strălucitoare. A fost o actriță și o comediantă minunată, dar și o mamă și o soție remarcabilă”, a scris actrița Holly Robinson Robinson, la scurt timp după ce a aflat vestea tristă.

De asemenea, și Halle Berry(54 de ani) i-a adus un omagiu emoționant, precizând că încă nu poate accepta faptul că actrița a murit și că nu va uitat niciodată momentele pe care le-a împărțit cu ea pe micul ecran.

„Voi fi mereu recunoscătorare pentru acel moment. Natalie a fost cel mai prețios om din câți am cunoscut. Din secunda în care am întâlnit-o, inimile noastre s-au unit – am avut o conexiune care a fost pur și simplu inexplicabilă și ea a rămas la fel anii în care am cunoscut-o.

Natalie ne-a învățat dragoste, bucurie și umor prin intermediul personajelor sale – nu și-a putut estompa niciodată lumina și era contagioasă. Cu ea am râs mai tare decât am râs vreodată”, a scris Halle pe Twitter.

Soțul ei, Leonard, și cei trei copii, Sereno, Summer și Sasha, sunt devastați de dispariția ei.

Citește și:

Ce studii are Cristina Ich, de fapt? A început patru facultăți!

Un nou scandal între Pepe și Raluca Pastramă. Cei doi au ajuns iar în instanță