Doinița Oancea este o actriță foarte îndrăgită și întotdeauna a atras atenția cu energia ei, fiind mereu cu zâmbetul pe buze. Însă, vedeta a trecut prin clipe grele, iar noul an nu pare a fi unul bun pentru ea.

Frumoasa actriță a izbucnit în lacrimi, în emisunea matinală de la Antena Stars, din cauza ultimelor întâmplări tragice din viața ei. Doinița a mărturisit că atât sfârșitul anului, cât și începutul acestui an au reprezentat perioade extrem de dificile. Ea a pierdut două persoane extrem de dragi.

Cu ochii în lacrimi, Doinița Oancea a mărturisit că este devastată de moartea mătușii sale și a unchiului său. Două decese care au avut loc la o distanță de doar 43 de zile, trăind un puternic un șoc emoțional, iar suferința a copleșit-o.

„Nu a început bine. Am avut un sfârșit de an dureros, un început la fel de prost. Asta este, trecem mai departe. Am trecut și prin chestii de genul ăsta, mai demult. Mereu când am o stare proastă, mă închid la mine acasă. Nu îmi sun nici prietenii. Eu dacă vorbesc cu oameni dragi și nu neapărat, îi iau toată durerea, mă încarc. Sunt supărată zile întregi, la un moment dat nu înțeleg de ce e supărarea. Stau cu mine, citesc mult. Citesc foarte multe cărți de psihologie practică, sunt mai ușor de înțeles. Prea multe întrebări despre cine sunt, ce rost am pe Pământ. În momentul în care cauți prea multe lucruri despre cine ești tu, ce faci tu… te obosesc. Am ajuns la concluzia că în momentul în care se întâmplă ceva rău și ai lângă tine oameni care suferă și suferi și tu, trebuie să îți iei starea și să îi tragi și pe ei după tine. Am pierdut la diferențe de 43 de zile o mătușă și un unchi.”, a spus Doinița în cadrul emisiunii.

Citește și:

Andreea Bănică, alături de Claudia Pătrășcanu în procesul pentru custodia copiilor. Ce a spus în fața instanței

Gabriel Cotabiță, efect neașteptat după ce a suferit de coronavirus: ”Nu-mi explic fenomenul”