Frumoasa actriță a făcut primele declarații despre despărțirea de logodnicul ei după cinci ani de relație. Actrița a dezvăluit că motivul rupturii cuplului nu a constat în vreo infidelitate, așa cum mulți ar fi avut tendința să creadă.

“Drumurile noastre s-au separat după cinci ani jumătate. Este nevoie de curaj să ieși dintr-o relație funcțională. Atunci când simți că mai vrei ceva, iar acel ceva nu se întâmplă trebuie să ai niște discuții serioase cu omul de lângă tine. Știu foarte puține persoane despre despărțire. Am lăsat lucrurile să se așeze în capul nostru, să fim siguri că așa este bine. El este un om extraordinar, la care țin foarte mult. În cinci ani jumătate nu ne-am certat, nu ne-am păruit, nu ne-am înșelat. Este exclusă infidelitatea”, a spus Doinița Oancea pentru Antena Stars.

Doinița Oancea a mărturisit că realul motiv din cauza căruia au decis să meargă pe drumuri separate a constat în nepotrivirea de caracter. Potrivit spuselor sale, firea ei mai extrovertită nu se mai potrivea cu cea a fostului iubit.

doinita-oancea-imagine-intima-iubit-23-610×664-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

“Cred că la un moment dat evoluam diferit și eu sunt o fire mai deschisă și el puțin mai închis, este introvertit. Îl vedeam și nu-l mai vedeam și atunci am zis, ce mă așteaptă? Nu știu, mi-a fost frică, recunosc. Țin la el foarte mult. Cred într-o prietenie după o relație, dar nu în momentul imediat următor, pentru că lucrurile sunt destul de proaspete pentru amândoi”, a mai spus Doinița Oancea.

Actrița a povestit, că l-a cunoscut pe Adi , pe când filma pentru show-ul ”Super Trip” de la PRO TV.

Citește și:

Cătălin Botezatu suferă din dragoste: ”Tot timpul îmi spun că nu o să mai fac greșeala asta…”

Alexandru Arșinel și soția sa, internați în spital. Ambii au fost infectați cu coronavirus, după ce s-au vaccinat