Doinița Oancea a mărturisit pe rețelele de socializare că a ajuns pe mâinile medicilor din cauza unei probleme cu care se confruntă multe femei. Frumoasa actriță a marturisit că se împlinesc deja trei luni de zile de când îi cade părul excesiv, astfel că s-a programat la doctor pentru a își face o serie amănunțită de analize prin care să afle cauza problemei sale.

„După 3 luni de zile de când îmi cade părul în mod excesiv, săptămâna trecută am reușit să ajung la doctorul de familie să iau o trimitere. Astăzi o să mă duc să îmi fac și eu niște analize să vedem ce carențe avem prin corp și de ce cade părul”, a spus artista pe Instagram.

DoinitaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Doinița Oancea a ținut să îi sfătuiască pe cei care o urmăresc, că dacă și ei se confruntă cu aceeași problemă de căderea părului, să nu ia tratamente de capul lor, ci să consulte un medic specialist pentru a aflat cauza.

„Nu are rost să încercăm tratamente de capul nostru, șampoane și alte altea. Trebuie să facem analize. (…) Mergeți la doctorul de familie, cereți trimitere la doctori de specialitate… faceți analize. Nu luați ce a luat sau a făcut X, Y… suntem diferiți, reacționăm diferit!!!”, a mai spus ea.

CItește și:

Au devenit părinți pentru a cincea oară! Celebrul actor e mai bogat cu un băiețel!


Ramona Gabor devine femeie de afaceri. Anunțul făcut de sora Monicăi Gabor