În ciuda diferenței de 17 ani, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au demonstrat că iubirea nu are vârstă și poate rupe orice barieră. Au reușit să găsească un limbaj comun și au propriile reguli. Iar una dintre ele este să nu țină banii la comun.

Doina Teodoru, despre relația cu Cătălin Scărlătescu: „E o diferență mare de vârstă între noi și atunci suntem judecați”

Nu ne luăm la întrebări ce am făcut fiecare cu banii noștri”

Actrița a mărturisit că ea și renumitul bucătar au decis să nu-și țină banii la comun, așa reușind să evite eventualele discuții și situații neplăcute, în care ar fi nevoiți să dea socoteală legat de cheltuielile făcute.

„La noi nu au cum să existe discuții de genul ăsta, pentru că fiecare face shopping pe banii lui, așa că nu ne luăm la întrebări ce am făcut fiecare cu banii noștri.

Întrebarea e: „Băi, ai mai avut și tu timp să te duci să faci niște shopping?’, cam așa e la noi!”, a spus Doina Teodoru pentru Ciao.ro.

Ce a făcut Doina Teodoru cu banii câștigați la iUmor. A cheltuit cei 20.000 de euro până la ultimul leu!

pe ce a cheltuit doina teodoru banii castigati la iumorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

Cât câștigă chef Cătălin Scărlătescu

Multă lume se întreabă ce avere are Cătălin Scărlătescu și câți bani primește pentru fiecare emisiune la care ia parte sau pentru fiecare eveniment la care merge și gătește. Se pare că cheful bucătar nu duce lipsă de bani, motiv pentru care își permite vacanțe în cele mai exclusiviste locuri.

Deși Cătălin Scărlătescu refuză să vorbească despre banii pe care îi încasează, există câteva detalii care l-au dat de gol pe partenerul Doinei Teodoru. De-a lungul anilor în care a devenit parte importantă a emisiunii „Chefi la cuțite”, bucătarul a primit un salariu pe măsură. Meritat, desigur!

În 2020, Cătălin ar fi încasat în jur de 1.500 de euro pe lună, adică 7,382 de lei, pentru emisiunea „Chefi la cuțite”. Ulterior, în 2021, producătorii au decis să îi mărească salariul și să îi ofere 2.500 de euro pe lună, adică 12,300 de lei, scria Cancan la un moment dat. Cel mai probabil, salariul lui a crescut de atunci.

Dar, cei mai mulți bani reușește să îi facă din evenimentele private la care participă. Scărlătescu este invitat să gătească pentru persoane importante, motiv pentru care ajunge să încaseze mii de euro. Numai în 2013 se vehicula că a primit 5.000 de euro pentru un eveniment din Cluj. În prezent, această sumă ar putea fi chiar și de patru ori mai mare, dacă e să ținem cont de notorietatea bucătarului.

„Văzusem 50 de state și mâncasem în 50 de mari orașe și poate chiar mai mult, eu toți banii din viața mea i-am dat pe cărți de bucătărie, pe mâncare și pe a înțelege tradițiile”, a declarat la un moment dat celebrul chef într-un podcast.

Vezi și Ce părere avea Doina Teodoru despre chef Scărlătescu, înainte să formeze un cuplu. De fapt unde s-au cunoscut dar și Doina Teodoru, despre căsătorie și copii! Ce vrea de la viitor iubita lui Cătălin Scărlătescu

Citește și:

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, imagini cu noua lor viață rurală: „Casa noastră de la țară e gata”. Câtă tihnă e în familia lor! Ea face magiun, el taie lemne

Toboșarul Răzvan Gorcinski a fost înmormântat pe ritmuri de tobe. Tânăra lui soție nu s-a dezlipit de lângă mormânt