Deși Scărlătescu și Doina au plecat pe ultimul loc de la proba de gătit arepas, cei doi au fost extrem de norocoși și au găsit o mașină care să îi ducă la următoarea destinație. Concurenții au făcut și un mic popas pentru a schimba mașina, însă nu se așteptau la ce a urmat. Doina a fost recunoscută de fiicele familiei care i-au ajutat și nu i-a venit să creadă că o doamnă dintr-un sat de acolo, fără vreo legătură cu România, știe cine este ea.

Cum a reacționat Doina Teodoru când a aflat că o localnică din Columbia știe cine este

După ce au schimbat mașina, în drum spre următoarea misune, doamna care i-a luat la autostop le-a făcut o dezvăluire cu totul neașteptată. Localnica a dezvăluit că fiicele sale au recunoscut-o pe Doina imediat ce au văzut-o.

Actrița a fost șocată și a rămas fără cuvinte în timp ce doamna îi povestea cum au reacționat fetele ei atunci când au văzut pe cine a ajutat.

„M-au văzut fetele ei pe Youtube! Nu pot să cred!”, a fost prima reacție a actriței când localnica i-a povestit că un clip cu ea de pe Internet a ajuns până în Columbia,

„Fiica ei a zis că i se pare că sunt cunoscută și când Cătălin a vrut să îi arate un filmuleț cu mine pe Yotube a zis: A, păi, da! Te știu fetele mele!”, a mai povestit Doina.

„Am rămas șocată. Ia uite cum am ajuns într-un sat din Comubia!”, a mai ținut să adauge iubita lui Scărlătescu, extrem de surprinsă, dar și de bucuroasă.

Dion păcate, ea și Cătălin Scărlătescu au părăsit competiția, chiar dacă mulți telespectatori le țineau pumnii și îi vedeau în finală.

Cine sunt finaliștii America Express 2023 și când are loc finala

În ediția de aseară, echipa formată din Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru a fost eliminată. Concurenții au avut de trecut o serie de probe, în urma cărora ultima echipă care ajungea la Irina Fodor primea un cufăr ce putea să ascundă eliminarea.

„Experiența asta nu poate să fie decât frumoasă. O să mă certe Bontea, ”Că eu, cu un an mai bătrân, am câștigat. Tu ce ai făcut acolo?”, a spus Cătălin Scărlătescu, după ce a văzut culoarea amuletei din cufăr.

„40 de zile de filmare spectaculoase, misiuni peste misiuni, locații peste locații, cazări peste cazări, una mai ciudată sau mai interesantă”, a mai adăugat chef-ul.

„Cursa se termină acum… pentru totdeauna”, a adăugat și Doina Teodoru.

au-parasit-competitiaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au fost și ei luați prin surprindere de eliminare. Aceștia au mărturisit că se gândeau că ei vor merge în finală alături de chef și Doina Teodoru, în niciun caz cu fetele de la Andre.

„Noi ne imaginam că dacă ajungem în finală vom fi că Scărlătescu și Doina”, au spus Bordea și Cortea.

America Express se apropie de final, iar două echipe s-au calificat pentru a juca ultimul „meci” din competiție. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, de pe o parte, și Cătălin Bordea și Nelu Cortea, în tabăra cealaltă, sunt concurenții care se vor duela pentru marele premiu. Finala va avea loc duminică, 26 martie.

După un traseu de 7.000 de kilometri prin inima Americii Centrale și de Sud, finaliștii sunt pregătiți să cucerească El Dorado și să-și adauge în palmares titlul de câștigători al unui reality show cu certitudine dur.

Deloc de trecut cu vederea este și marele premiu de la America Express, care constă în suma de 30.000 de euro.

Mesajul lui Sorin Bontea, după ce Scărlătescu a ratat finala

Chiar dacă Scărlătescu se aștepta să fie certat de colegul și prietenul său Sorin Bontea pentru faptul că nu a reușit să se califice în finală, reacția acestuia a fost alta.

În calitatea sa foest concurent al reality show-ului și chiar de câștigător, alături de Răzvan Fodor, Sorin Bontea nu a fost deloc critic la adresa colegului său de la Chefi la cuțite, ba chiar a spus că la televizor competiția pare mult mai ușoară decât este în realitate.

Știu că din fața TV-ului pare mai simplu, dar e o cursă extrem de solicitantă, care te împinge să îți depășești multe limite. Bravo, Cătălin, ai făcut-o și pe asta! Ești și piramida din Tikal acum”, a fost mesajul transmis de Sorin Bontea.

Vezi și Câte kilograme a slăbit Cătălin Scărlătescu în America Express. S-a chinuit cu diete, dar acum s-a întâmplat totul natural

Citește și:

Emil Mitrache, despre problemele financiare din ultimii ani. Ce a fost nevoit să facă pentru a-și întreține familia. Cât câștiga pentru ”La Bloc”

Vera Wang, apariție spectaculoasă la 73 de ani, la Premiile BAFTA – Galerie FOTO