Doina Teodoru, câștigătoarea iUmor din 2017, femeia care l-a făcut băiat de casă pe Cătălin Scărlătescu, a făcut roast-ul emisiunilor culinare de la Antena 1 în cadrul show-ului aniversar „Râzi cu ROast de ziua noastră”. Doina a apărut în platoul TV într-o rochie galbenă, lungă, care i-a venit superb. Însă de cum a deschis gura a început să mitralieze înspre vedetele de pe canapea.

roxana-blenche-catalin-scarlatescu-natalia-mateut-razi-cu-rost-ziua-antenei-SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Doina Teodoru a luat la roast cu vedete Antenei 1

”Eu sunt Doina Teodoru, iubita lui Scărlătescu, băiatul care a spus că nu îi este frică de momentul ăsta (…) A fost un an greu pentru Chefi, cine crede că este ușor doar să stai și să înghiți înseamnă că nu a cunoscut niciodată o pițipoancă dornică de celebritate. Altceva ce să vă mai zic?! Eu mai știu niște lucruri din interiorul lor, deși sunt voci care cârtesc că Scărlătescu ar ști mai multe din interiorul meu. Nu știu dacă e bine că dau din casă, dar, poate nu știați, Cătălin este cel care a adus scoicile în România.

Deși, mă gândesc că poate merită precizat că nu aceasta este scoica lui preferată. Emisiunea Chefi la Cuțite pare ușor de făcut, dar nu este deloc așa. Să mănânci de dimineața până seara este un chin și cel mai greu este pentru Chef Dumitrescu, care știți foarte bine că are multe alergii: alge marine, brânzeturi și… caracterul lui Bontea. E foarte mișto să îi vezi la televizor, formează o echipă foarte tare.

Sunt ca o trupă din aia muzicală, cu foarte puțin talent, dar un foarte mare succes. Aș spune așa, întâmplător, L.A., dar știu că e și Vârciu aici și sigur nu-și mai amintește. Nu spun că Liviu ar fi bătrân, spun doar că prima casă pe care și-au cumpărat-o a fost o peșteră”, a spus Doina Teodoru, în aplauzele lui Liviu Vârciu. Nu au scăpat de miștouri nici chef Roxana Blenche, și nici chef Nicolai Tand. ”Dar să lăsăm un pic oamenii ăștia și să amintim, măcar și în trecere, de Roxana Blenche și Hello Chef. Spun în trecere pentru că oricine o poate vedea așa, în trecere, când caută orice post de televiziune”, a „înțepat” Doina.

Citește și: VIDEO Toată lumea e a lor! Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu dansează pe străzi, se sărută și se adoră

Citește și: Iubita lui Cătălin Scărlătescu, superbă în costum de baie. Doina Teodoru știe cum „să-l topească” pe zbirul de la „Chefi la cuțite”