Doina Teodoru spune că nici ea, nici Cătălin nu s-au uitat la televizor, la emisiunea „America Express„, unde au fost concurenți. Invitată în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, Doina Teodoru a vorbit, fără menajamente, despre iubirea ei cu chef Cătălin Scărlătescu, dar și despre diferența de vârstă de 17 ani, dintre ei.

catalin-scarlatescu-si-doina-teodoruSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Doina Teodoru: „Suntem un cuplu atipic”

Doina Teodoru a împlinit pe 15 noiembrie 2022 vârsta de 33 de ani. Este în zodia Scorpion. Iubitul ei, chef Cătălin Scărlătescu, este născut pe 20 iulie 1972, așa că în iulie 2023 va împlini 51 de ani. Este născut în zodia Racului. Între ei este o diferență de vârstă de 17 ani și 3 luni, dar se pare că nu contează în ecuația iubirii lor, ci mai mult îi deranjează pe cei din jur.

„Orice ai face ești judecat, mai ales în cazul nostru, că noi suntem un cuplu atipic. E o diferență mare de vârstă între noi și atunci suntem judecați. 17 ani. Știu că se poate și mai mult, dar în țara în care trăim încă există această mentalitate, că sigur trebuie să fie altceva la mijloc”, a mărturisit Doina Teodoru pentru Xtra Night Show.

Întrebată cum s-au cunoscut, Doina a explicat: „Aparent predestinat. De cunoscut ne-am cunoscut în Vama Vehe, pentru că amândoi suntem hipioți în sufletul nostru. După câteva luni ne-am întâlnit la o petrecere unde am stat puțin de vorbă și a făcut el o poză și a pus-o pe Instagram. Peste alte câteva luni ne-am întâlnit la o altă petrecere și am hotărât să ne mai vedem doar noi doi”.

Cum s-au cunoscut Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu

Contrar a ceea ce spun unii, Doina și Cătălin se potrivesc din multe puncte de vedere. Le place sarcasmul, știu să se tachineze, iar umorul este benefic în orice cuplu. Doina Teodoru a și câștigat ediția 3 „iUmor”, cu niște roast-uri senzațional de acide, iar pe chef Cătălin Scărlătescu îl știm cât poate fi de mucalit și cu concurenții, și cu colegii din juriu.

„Nu i-a luat prea mult ca să mă cucerească, m-a luat pe sus așa. S-a întâmplat pur și simplu, ne-am văzut… A trecut ceva timp de atunci, a trecut un an și ceva. Eu tot timpul am fost iubit, tot timpul am fost fericit, rare sunt momentele când sunt supărat. Mi-a dat Dumnezeu de toate, mi-a dat bucătărie, mi-a dat o meserie spectaculoasă, după ce am muncit de mi-a venit rău, mi-a dat și poezia cu televizunea unde e și mai frumos”, declara, pe vremuri, Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.

Citește și: VIDEO Cum l-a jignit Doina Teodoru pe Cătălin Scărlătescu la America Express. Toată lumea a râs, mai puțin el

Citește și: De ce s-au certat Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru la America Express: „Uneori mi se pare că uiți…”. Ce cuvânt a deranjat-o foarte tare pe Doina