Așa că toată lumea se întreabă pe când nunta? Apoi, cum ar fi să vină și un copil? Sau poate doi?

Doina Teodoru a răspuns recent la aceste întrebări, ea vorbind despre cum își vede viitorul în plan personal, familial.

Doina Teodoru, primele declarații despre copil

Recent, într-un interviu, Doina Teodoru a vorbit pentru prima dată despre căsătorie și copil. Menționăm că Doina Teodoru are 33 de ani și nu are copii. Iubitul ei, Cătălin Scărlătescu, are 50 de ani, nu a fost niciodată căsătorit și nici nu are copii.

„Da, cred că o să fac un copil la un moment dat, de ce nu? Dar repet, dacă e să se întâmple bine, dacă nu, nu. Nu toate femeile trebuie să facă copii, suntem foarte mulţi pe planeta asta!”, a spus Doina Teodoru pentru fanatik.ro.

Doina Teodoru, la 33 de ani: „Scopul meu nu este să mă mărit”

În același interviu, Doina Teodoru a vorbit și despre căsătorie și a spus, mai în glumă, mai în serios, că scopul ei nu este acela de a se mărita și că are multe alte lucruri mai importante de făcut, punctând că esențial e să vrei să fii cu omul de lângă tine, nu să ai un act care să te lege de el.

„Scopul meu nu este să mă mărit (n.red. râde). Am foarte multe lucruri mai importante decât un act de făcut.

Ştiu că sunt femei care consideră că este o mare realizare să te măriţi, să fii la casa ta şi să ai câţiva copii. Eu nu consider asta ca fiind o realizare. Dacă e să se întâmple bine, dacă nu, la fel de bine.

Important este să fii fericit lângă omul de lângă tine. Important e să vrei să fii cu omul de lângă tine, nu să ai un act. Un act nu-ţi garantează succesul în viaţă din niciun punct de vedere.”, a mai spus iubita lui Scărlătescu.

Ce spune Doina Teodoru despre diferența de vârstă dintre ea și Cătălin Scărlătescu

Se simte această diferență de vârstă? Doina Teodoru a răspuns și la această întrebare, chiar dacă e una delicată.

”Uneori se simte diferenţa de vârstă, se simte diferenţa de mentalitate, diferenţa de generaţie. E normal, sunt totuşi 17 ani diferenţă între noi, dar nu înseamnă că asta poate sta în calea unei relaţii. Dacă îţi doreşti să fii cu cineva, eşti cu acel cineva.

Poţi să fii şi cu cineva de vârsta ta şi tot să ajungi la discuţii că nu eşti de acord cu ceva sau altceva. Venind din medii diferite, este normal să nu fii de acord cu tot ce spune partenerul tău”, a explicat ea în cadrul aceluiași interviu.

Zilele trecute, invitată în cadrul emisiunii Xtra Night Show, Doina Teodoru a vorbit pe aceeași temă.

„Orice ai face ești judecat, mai ales în cazul nostru, că noi suntem un cuplu atipic. E o diferență mare de vârstă între noi și atunci suntem judecați. 17 ani (n.r. diferența de vârstă dintre ea și Scărlătescu). Știu că se poate și mai mult, dar în țara în care trăim încă există această mentalitate, că sigur trebuie să fie altceva la mijloc”, a mărturisit Doina Teodoru.

Vezi și Doina Teodoru, despre relația cu Cătălin Scărlătescu: „E o diferență mare de vârstă între noi și atunci suntem judecați”

Citește și:

Cu ce se ocupă soția lui DOC și cum s-au cunoscut: „Îmi spune zilnic că mă iubește și că sunt zeița lui”

Ce spune Ozana Barabancea despre participarea la America Express