În weekend, Serena Williams a postat pe Instagram o fotografie de la nunta din 2017, care a avut loc în Louisiana. ”2 ani și încă numărăm…„, a scris sportiva în vârsta de 38 de ani.

 

View this post on Instagram

 

2 years and counting…. @alexisohanian is still putting putting up with me ?

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

La nuntă, sportiva a purtat o rochie albă fără bretele, marca Alexander McQueen, pe care a schimbat-o apoi cu două rochii Versace. În plus, a purtat bijuterii în valoare de 3,5 milioane de dolari. Pe lista invitaților s-au aflat, printre alții, Kim Kardashian, Beyonce și mama ei, dar și actrița Eva Longoria.

Williams și Ohanian, cofondator al Reddit, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii grandioase, la 2 ani de când s-au întâlnit la piscina unui hotel din Roma. Ambii erau cazați acolo, ea înainte de o competiție sportivă, iar el urmând să vorbească în cadrul unei conferințe.

Au glumit și au făcut conversație, până când Williams i-a spus să-și tragă scaunul lângă ea.

În același loc s-au logodit, povestește Williams. Totul a fost o surpriză. Într-o zi, s-a întors acasă și avea bagajele făcute. ”Nu aveam nici cea mai mică idee unde voi merge, până când am ajuns în avion”, își amintește ea.

”Alexis m-a dus la Roma, la exact aceeași masă unde ne-am întâlnit. Amândoi eram emoționați, dar și fericiți să facem împreună acest pas uriaș. A fost un moment atât de frumos…”, a mai spus sportiva.

La doi ani de când și-au spus ”da”, și omul de afaceri Alexis Ohanian a postat pe o rețea de socializare o fotografie cu el și Serena, celebrând momentul.

 

View this post on Instagram

 

Celebrating 2 years with my ride or die @serenawilliams ? always ready for the next black tie event … Or Netflix & Chill night in.

A post shared by Alexis Ohanian Sr. (@alexisohanian) on

La 1 septembrie 2017, cei doi au devenit părinții lui Alexis Olympia Ohanian Jr.. Cum este relația dintre cei doi? Putem avea un crâmpei din viața lor aflând doar că, anul trecut, într-o zi oarecare, când Serena a spus că vrea mâncare italiană, el a dus-o până la Veneția.

Citește și: